Kızımı büyütürken bir hata mı yaptım?

komık gelebılır ama aynı bu durumu geçen doktorlar dızısınde izledim adam bacağının bırınden rahatsızdı bazen bacağından kurtulma isteği iyice artıyormuş bıkaçkere bacağını kessınler dıye dryegıtmiş ama normal olarak kesılmemeiş tedavıde uygulanmış yanı dızıe göre ıyıleşmemeiş dizide kendı bacağını kendısı kesıyordu canı yansada kurtulduğundan acayıp mutluydu

tabı dızıde psıkolojik tedavı işe yaramamış ama normal hayatta başka

Süreklilik arz ederse konuyla ilgili bir doktora gidersiniz.<seyrettiğiniz şeylerede dikkat edin bir film etkilemiş olabilir.Çocuklar detayları kaçırmazlar.Belli süre izlemede kalın telaş etmeyin.

Sakin olun, bir süre izlemede kalın, davranışın üstüne düşmeyin, üstüne düşülen yasaklanan davranışlar çok tekrarlanıyor. Olayı ve doktoru onun duyabileceği yerlerde sakın konuşmayın,yanında ağlayıp üzülüp çocuğu telaşlandırmayın. Çocukların hayal gücü çok geniştir, ayrıca geçici tuhaf davranışlarda da bulunabiliyorlar. Bazı çocuk psikiyatrisleri de çocukları etiketlemek konusunda çok hevesli olabiliyorlar.

Ben olsam bir süre uzaktan gözlem yapardım, sonra pedagoglara danışırdım, en son çocuğumu götürürdüm.

bencede bir sure izleyin hareketlerini, bu arada arastirmada yapin. cunku bu yastaki cocuklarin hayali arkadaslari, dusmanlari falan olmasi dogaldir. ama iciniz rahat olsun die dra danisin.

vucut/beden dismorfobik bozuklugu bu kadar kucuk yasta ortaya cikmaz diye dusunuyorum,konu hakkinda bilgi edinip gozlemlemelisiniz..

Çocukluğumdan beri psikolojiye meraklıyımdır.Bir psikiyatristin gizli defteri diye bi kitap var belki okumuşsunuzdur değişik vakalar ele alınıyor orda da bu tarz bi olay anlatılmıştı fakat bunu yapan bir yetişkindi elini vücudunun bir parçası olarak görmüyor ve ondan nefret ediyodu daha sonra elini kesme çabaları bile olmuştu vs vs.Bu bi hastalık az da olsa görülüyo insanlarda. Bir bebeğin bu denli ağır bi psikolojik sorunla karşılaşacağını düşünmüyorum.Büyük ihtimalle bir şeyden etkilenmiştir ama anlattıklarınız benim okuduğum şeye de benziyo şuanda bebek ama ilerisini bilemeyiz gerçekten bi hastalık mı diye bence araştırıp eşinize ondan sonra bahsedin böylece onuda ikna edersiniz doktora gitmeye.Umarım da büyük bi sorun değildir aşılır henüz bebek çok kolay aşılır hemde ayrıca sakın kendinizde suç bulmayın sizin yetiştimenizle alakası yok bebeğiyle bu kadar ilgili bi annesiniz sonuçta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…