Kızımda lenf bezi :(

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
28
Merhaba 3.5 yaşındaki kızımda iki ay önce iki kulağının arkasında nohut büyüklüğünde bi şişlik farkettim gözle görülmeyen ama ele gelen şeklinde çok korktum tabi hemen doktoruna götürdüm el muayenesi yaptı yapısı normal bi sıkıntı yok dedi sonra tam kan sayım yaptı oda normal ama geçmedi içim rahat etmedi içimde resmen uykularımı kaçıracak bir sıkıntı var dünde kbb ye götürdüm ultrason çekildi benign karakterde lenf bezi olduğunu söyledi yani enfeksiyona bağlıymış korkulacak bi durum değil dedi ama benim içim asla rahat etmiyor başına gelen varmı

Pek çok sebebi oluyor. Korkunç bir sebebi olsaydi ( ismini anmak bile istemiyorum ) kan sayımında çıkardı emin olun. Doktorlarin dedigi gibi enfeksiyondandır. Crp diye bir deger var. O değerin yüksek olmasi enfeksiyonu varlığını gösteriyor.

İçiniz rahat etmediyse çocuk hematoloğuna götürün. Şehrinizde yoksa en yakın şehre gidin ya da yetişkin hematologundan rica edin belki muayene edilebilir, elinizdeki kan sonuçlarına da bakabilir.

Tabii ki çocuk hematologu olsa genetik tahlilleri yapilir, periferik yayma yapılır. Hiçbir şey olmadığına emin olunur.

Bu kadar sıkıntı ettiyseniz ne yapip edip çocuk hematologuna götürün.

Sonuçlar tertemiz gelsin inşallah.

Allahin izniyle biseyi yoktur merak etme..insanlar enfeksiyona bagli hastalik gecirdiklerinde lenf bezleri şişer iyileştikce normale döner insalahh

Allahin izniyle biseyi yoktur merak etme..insanlar enfeksiyona bagli hastalik gecirdiklerinde lenf bezleri şişer iyileştikce normale döner insalahh
Merhaba benimde kızımda lenf şişmesi var cok huzursunuz başı sabtken belli olmuyor ama başini cevirince belli olluyor yardım edin lütfen sizdede varmı boyle

Geçmiş olsun şimdi kızınızın durumu nasıl geçti mi benm oğlumda da oluştu çok korkuyorum cvp verirseniz çok sevinirim

Merhaba benimde kızımda lenf şişmesi var cok huzursunuz başı sabtken belli olmuyor ama başini cevirince belli olluyor yardım edin lütfen sizdede varmı boyle
Sizin son durumunuz nedir acaba şu anda benimde 1,5 yaşındaki bebeğimde aynı sorun var

Ul

Ultrason çektirdiniz mi ? Sonuç bening ise kor ayın olmasa tabi daha iyi ama çoğu insanda beze oluyor.
Evet bugün çekindik antibiyotik verdi 14 gün kullan gel dedi bakalım birde kan aldılar daha sonuçları çıkmadı

Merhaba, kızınızın son durumu nedir lütfen Bilgi verir misiniz

Merhabalar benimde kizim 7 yaşında lenfleri 3 hafta icinde ikinci kez sisti bu sefer doktor usg istedi 41*18mm cikti doktor patalojik boyutta pek hosumuza gotmez bu büyüklük ama enfeksiyona bağlı cocuklarda lenfler çabuk şişer dedi cocuk doktorunun verdigi antibiyotik bitince tekrar bakmak daha uygun dedi küçülüp küçülmedigine bakacaklar.oncekinde antibiyotik ile şişlik inmisti ama kisa surede yine şişmesi moralimi bozdu bu kis hep hastaydik iki haftada bir hasta oluyorduk ondan da olur mu bilemedim sonucumuz da bu bir bilen varsa c0k sevinirim

Eklentiler

• 16792196899087444295348797683073.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 315
Merhaba yazınıza denk geldim benzer bir durum maalesef bizde yaşıyoruz acaba sizin durumunuz ne oldu antibiyotikten sonra bugün Dr dan geldiğimden beri resmen moralim 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…