Kızımda Geçmek bitmeyen sürekli tekrarlayan kıl kurdu meselesi

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
556
620
53
Merhaba hanimlar kızım da yillaridr dönem dönem tekrarlayan kıl kurdu vakası yaşıyoruz sanırım bu sefer bana da bulaştı evde doğal yöntemler olarak ne deniyorsunz pazartesi doktora götüreceğim tabiki ama sizlerin deneyimleyip fayda gördüğü yöntemler var mı

Bence ileri tetkikler yapılarak sorunun bi kaynağı var mı öğrenmelisiniz geçmiş olsun

Merhaba öncelikle size bulaşmaması için ellerin sık sık yıkandığına ve tırnakların her zaman kısa olmasına dikkat edin iç çamaşırı ve çarşafları günlük değiştirin. Doğal yöntemlerle tamamen geçmesi çok zor mutlaka bir doktorla görüşmelisiniz ama destekleyici olarak sarımsak, rendelenmiş çiğ havuç ve elma sirkesi tüketebilirsiniz geçmiş olsun

Amdazol şurup yazmıştı oğluma doktor. İki ölçek içirdik iki hafta sonra iki ölçek daha içirdik. Sonra biz de birer tablet içtik aynı şekilde 2 hafta sonra 1 tablet daha. Sonra bitti gitti.

Küçükken bende olmuştu hastanede yatmıştım. Has zeytinyağı içiriyordu annem sabahları uyanıp aç karınla 1-2 kaşık içiriyordu

Cocuklugumda ben de geçirmiştim bi tane ilaç var o geçiriyor ama sadece bi sure geri besliyor. Aycicegi cekirdegi alip yedirin kabugu ile o baya ise yarıyor düzenli yesin ve bol bol su tuketsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…