Çocuk Hastalıkları Kızımda Dikkat eksikliği olabilirmi???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NisaNurum

Canım Kızım Canım oğlum
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.057
22
158
37
merhaba kızlar çocuklarında dikkat eksikliği olan varmı??
benim kızımda çok huysuz bi yere odaklanıpta oyun oyanmıyor yerinde bi dk durmuyo
zar zor uyutuyorum saldırganlık var 2 yaşına girmesine 3 ay var ama bu yaştaki çocuk oturup çizgi film izlemezmi etrafımda gördüğüm bu yaş çocuklar tv izliyr kızım bakmıyor hiç oyuncakları var oynamıyor hiç oyun kurması lazım mesala kurupta oynamıyor sürekli benimle oynamak istiyo ilgilenmemmi istiyor kendi başına bişiler yapmıyor tek yaptığı şey üstünü soymak bide arada bir reklamlara bakıyo o kadar sürekli evin içinde koşuşturup duruyo acaba dikkat eksikliğimi varr

hiperaktivite olabilir.. çünkü dikkat eksikliğiyle birlikte aşırı harekette var anladığım kadarıyla..
devamlı ilgi istediğini söylemişsin o da bana sanki dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi bi izlenim yarattı.. aslında ilgi istemesi çok normal.. çünkü aslında o da sosyal bi varlık ve yapısal olarak da biraz sosyalleşmeye yatkınsa o zaman ilgi istemesi dahada normalleşiyor.. saldırganlıkdan kastın sana vurmaksa, bunu her yaptığında onaylamayan bir ses tonuyla (kızan ya da bağıran değil) bunun yanlış olduğunu ve bu şekilde davranmasını istemediğini söylemen faydalı olabilir..
ama sonuç olarak ben pediatrist değilim. bu durum rahatsız edici boyuttaysa mutlaka bir doktora götürmeni tavsiye ederim..

yaşıtlarıyla biraraya geldiğinde de aynı mı..birlikte oyun oynayabiliyorlar mı? genelde yalnızsa belki tepki veriyordur..

Bence kızının ilgi eksikli var, canım :)
Ona daha çok zaman ayır, seni arkadaş gibi görüyor ve seninle oynamak istiyor, zaman geçirmek istiyor.
Kızının ne dikkat eksikliği ne de hiperaktivitesi var.
Onun tek problemi sensin. Sana ihtiyacı var

tşk ederim cnm bilgin için inş bunlardan vazgeçerde dr a gitmememize gerek kalmaz
yaşıtlarıyla biraraya geldiğinde de aynı mı..birlikte oyun oynayabiliyorlar mı? genelde yalnızsa belki tepki veriyordur..
yani burda pek yaşıtları yok hep ondan büyük çocklar var ve onlarlada çok güzel oynayamıyor genelde hep benimle ve havada soğuk olduğu için alıpta bi yere gidemiyorum ve soba yaktığım için bi odadan dışarı çıkamıyor sadece babaanneye gidiyo orda çok uslu ama evde hç öle değil saçımı çekiyo yüzüme vuruyo oyuncaklarıyla oynamıyo hiç yerinde durmuyo huy değiştiriyo sanki cvbıniçin tşkler cmnm
zaten hep beraberiz hep oyunlar oynuyorum şarkılar söylüyoruz sayı sayıyoruz onunlayım hep ama genede saldırganlığı bırakmıyor büyük çocuklarada öle oynarkn hep vurarak oynuyo çözemedim neden böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…