Doğuma Hazırlık kızıma şifonyer bulamadım nolur bi yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

turkkahvesi85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
757
2
kızlar bebeğime şifonyer alıcam sadece. evim oda yapmamıza pek müsait olmadığından sadece beşik ve şifonyer almayı planlıyoruz fakat nerden bulayım nerden sipariş edeyim bilemedim doğuma 1,5 ay var nasipse. almak lazım şimdiden. ayrıca istanbul avrupa yakasındayım. bana bi yardımda bulunabilirmisinizz a.s.

Canım, avrupa yakasındaysan, modesaya bak, edirnekapı mobilyacılar çarşısı yani....
Orada hazır şifonyerlere de bakabilirsin, özel de yaptırabilirsin. Az yer kaplayan ama yüksek bir şifonyer yaptır, dolap ve çekmecekeri öyle ayarlıyorlarki az yerde çok şey depolayabiliyorsun...

Kesinlikle ikea yı tavsiye ederim canım,her keseye ve her zevke göre var ,bende bebeğimin odası için şifonyeri ikeadan aldım hemde 118 tl gibi bir rakama:sm_cool::sm_cool:

Hiç istediğin gibi bişi bulamazsan ya da pahalı gelirse de beğendiğin bir şifonyeri bir mobilyacıya çok daha ucuza yaptırabilirsin. Benim gibi. Ama tabi ıstanbul gibi büyük bir şehirde bulmamak mümkün değildir heralde. Umarım beğenine göre bir şey bulabilirsin.

kızlar bişey daha sorcam, şimdi ben ikeadan şifonyer buldum ya bunun kurulumunu malum biz yapıyoruz, nasıl bişey yapması içinden katalog çıkıyomu kolaymı zormu, eşim kurmayı becerebilirmi yoksa kurulum isteyelimmi sizce ayrı bi ücret karşılığı??
ne diyosunuz kızlar eli azcık yatkın olan başarabilirmi yoksa hiç uğraşmayın çok karışık bence kurulum isteyin mi diyosunuz??

hayırlı olsun öncelikle,,canım kesinlikle kurulumunu onlara yaptır geliyorlar ve 5-10 dk da kurup gidiyorlar 15-20 tl ye yapılıyor sanırım

canım eşinin eli bu tür işlere yatkınsa yapabilir.benim eşim koskoca kitaplığı sapasağlam monte etmişti.önce bir deneyin derim,olmazsa destek çağırırsınız

bizde ikeadan aldık eşimle kurduk ki ben tek başına bile kurabilirdim içinde kitapçık var merak etme..4 çekmeceli beyaz aldım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…