kızıma ördüğüm şal

hareika olmuş bende şimdi kızıma morunu örüyorum bu modelin umarım senin ki kadar güzel olur... ellerine sağlık canım...

ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama ben lif ipiyle örmüştüm çif katlı zaten onlar.3 tane örümcek yapıp kapatıyorsun.tekrar 3 örümcek daha yapıp kapattığın örümceğin ortasına bir yere batıyorsun.daha sonra 2 örümcek daha yapıp bu sefer üzerine alıp uzatarak bitiriyorsun trabzan gibi biritirerek deyil aynı örümcek gibi oluyor.yine 3 tane örümcek yapıyorsundönüp 2 tane örümceğin ortasına batıyorsun aynı şekilde yaparak başa geliyorsun kenarında 2 örümcek ve aynı şekilde üzerini alıp uzatarak yapıyorsun dönüşler aynı hep 3 örümcekle başlıyorsun
motif gibi olan yerlerde orata örümcekte bit tane örümceğim iki katına bir ortasına sonra diğer örümceğin katına sık üzerini almadan batıyorsun sık iğne gibi yani her sırada bir tane artırıyorsun ilk 3 sonra 5 sonra 7 sonra 5 3 1 olarak kapatıyorsun ama biraz karışık oldu sanırım siz başlayın anlamadığınız yerde yazın o zaman anlatmam daha kolay olur.örümcekli şal yapanlar varsa daha kolay yaparlar asanırım başlamasını yaptıktan sonra kolay motifi yakınlaştırın anlaşılır sanırım yinede yapamayan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

konu sahibinden ses çıkmadığına göre sana da düşer bence anlatmak eğer biliyorsan.
sevabına yanihihoyyyt

uzun zamandır kk ya giremedim kayınpederim kanserdi onunla uğraştık ve sonunda mücadeleyi kaybettik ( allah mekanını cennet etsin inş.)bu nedenlede yorumlara bakamadım bile.

şalın yapılışını kokum arkadaşımız çok güzel anlatmış kendisine teşekkür ediyorum.
şalı ördüğüm ip ise bulgaristan'dan geldi.naylon ve lifleri ayrık bir ip.ben istanbul'da hiç görmedim ama belki vardır.tiftik ip ilede çok güzel oluyor.

canım geçmiş olsun kusura bakmayın anlatan yoktu arkadaşlşar sorduğu için anlattım bende umarım anlaşılmıştır.

canım geçmiş olsun kusura bakmayın anlatan yoktu arkadaşlşar sorduğu için anlattım bende umarım anlaşılmıştır.

tekrar teşekkür ederim çok anlaşılır şekilde açıklamışsın arkadaşım
:1hug: Şeniz

Aslında yeni bitirdiğim bir şal var ama modelini ekleyemiyorum aslında denemedim.daha önce nette görmedim hiç paylaşmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…