Çocuk Hastalıkları kızıma neden böyle davranıyoo

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
arkadaşlar 1 yaşındaki kızım çok agresif sürekli babasına va bana tokat atıyooo suratımızı çizmeye çalısıyo tırnaklarıyla va saçımı çekiyo neler oluyoo kızıma yaaa 1 haftadır böyle zaman zaman oluyoo böyle geçiyo yine başlıoo neden ki?

ben bakıyorum çalışmıyorum yani evdeyim sürekli benimle arada kayınvalidemlere ve anneme getiriyorum

canım o zaman antibiyotik falan kullanıyosan çocuğa o mizacını değiştirmiş olabilir bazen ilaçlar çocukları sinirli yapıyor
bide canım nacizhane tavsiyem asla tv izletme, çizgifilmlerde dahil, tv bebekleri çok sinirli yapıyor ama genelde yetişkinler bunu anlamıyor

bi yeri ağrıyor falanda olabilir, bağırsak sorunu olabilir, gaz yada kabızlık gibi, anlatamıyordur, uykusunu yeterince alamıyor olabilir, sanırım ilk çocuk sevgi ilgi sorunu yoktur herhalde o yüzden o konuya girmiyorum
aklıma gelen bunlar canım
inşallah başka bilgisi olanlarda yazar

Son düzenleme:
of sanki benim oğlumu anlatmışsın.6 gün sonra bir yaşında olucak ve aynı davranışları o da bize sergiliyor.özellikle tokat olayını ve tırnakla çizmesini engelleyemiyorum bir türlü.ben çareyi çocuk gelişim uzmanına danışmakdabuldum.vaktim olduğu bir gün gidip görüşücem.belki o bana bir yol gösterir.

ilgisizlik ,dikkat çekme arzusu ,herhangi bir rahatsızlık ,yada 1 yaş sendromu olabilir ,bebeğin mizacı ile ilgili olbilir ,sinirli bir yapıya sahip olabilir ,biraz fazla ilgi ,dikkati başka yöne çekme etkili olacaktır ,deneyin bence..

bende gitmeyi düşünüyorum ama bizim buralarda iyi bi dr bulurmuyum bilemiyorum ilgisizlik denmiş ama çevremdekilerde fazla ilgiden olduğunu düşünüyolar bilmiyorum kimseye kendimizi ispatlayamayız ama ben çalışmıyorum bütün gün onunla oyunlar oynuyoruz şarkılar şöylüyoruz geziyoruz tozuyoruz bütün vaktim onun zaten benim1dakikam bile boş deil zaten kucağımdan asla inmeyen benden başkasına gitmeyen bi çocuk yanlız böyle davranışları beni üzüyo babası da işinden dolayı biraz sert mizaçlıdır acaba ona mı banzedi diyorum ama evde hele onun yanında asla yüksek tonda konuşmayız offff ya bilmiyorum...

tv de izlemistim.Çocuk bu tür davranis sergilediginde onunla iletisimi keseceksin.ne dokunacaksin, ne konusacaksin.hic ilgilenmiceksin.ne zaman vurmayi birakacak, o zman basini oksayarak sevceksin.tekrar vurmaya baslarsa tekrar ayni uygulama.dr belki 50 defa tekrar edersiniz ama bu davranisi birakir demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…