• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizima nasil davranmaliyim

azrapinar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2
0
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim 3.5 yasinda bir kizim var cok agrasif onceden boyle degildi 1 aydir cok degisti ne istedigini anlayamıyorum hep agliyor cok ters mutsuz surekli nasil davranmaliyim tecrübeli annelerden yardim bekliyorum

Benim oglumda 3.5 yaşında ve aynı sorun bizde de var.cok degisti ama merak etme bu yaş ergenlik ile aynı. Çok sinirli olabilir
geçecek zamanla.

Mehmet benımde aynı yaslarda kızım var bızımkı kardesı geldıkten sonra bıraz öyle oldu muhakkak yaptığım bır hatadan kaynaklanıyr çok şükür Anadolu pedagojisiyle tanıştım artık nasıl davrncğma dıkkat edıyrm

Bu yas cocuklarin gelisim ozelligidir. Hircinlik, ofke ... siz anlamadan bir de bakmissinizki cileden cikmis. Gecici bir donem. Cocugunuzu gozlemleyin hangi zamnlarda daha cok ortaya cikiyor dikkat edin. O durum ortaya cikmadan dikkarini baska yere yonlendirn. Ofkelendignde onu anlayamadiginizi ve bu nedenle istegini yerine getiremediginizi soyleyin. Bolca sabir;)

Back