• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma isim yardımcı olur musunuz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bicirik54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
123
Kızlar 32.haftamdayım ama kızımıza hala isim bulamadık

İpek
Duru
Zümra
Ela
Mina
Eylül aklımdaki isimler

Dün belis diye isim duydum anlamı aşkın ilk meyvesi ve güzel kız demekmiş çok sevdim.:KK36:
2 isim istiyorum listeden ya da liste dışı tavsiye edermisiniz 2 isim:KK54:

Güneş
Nehir
İnci yi
Ekledim listeye var mı öneriler :)

Son düzenleme:
Zumra ve eylul guzel

Ben feyza nur veya gokce nur dusunuyorum tabi heran drgisebilirde

Merhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum :(
Eylül Nil ve Duru seçenekleri var en son ama sürekli değişiyor.. Eşimle Eylül ayında tanıştık ve anısal birçok şeyimiz Eylül ayında.. O yüzden Eylül koymayı düşündük baştan beri ama doğum Ekim ayında olucak o yüzden ikilemde kaldık, dalga geçerler mi diye.. Çünkü genelde Eylülde doğanlara bu ismi veriyorlar.. Bir de anlam olarak sadece bir ay olunca netleştiremedik bi türlü.. Sizin fikriniz ne kızlar?

Merhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum :KK43:
Eylül Nil ve Duru seçenekleri var en son ama sürekli değişiyor.. Eşimle Eylül ayında tanıştık ve anısal birçok şeyimiz Eylül ayında.. O yüzden Eylül koymayı düşündük baştan beri ama doğum Ekim ayında olucak o yüzden ikilemde kaldık, dalga geçerler mi diye.. Çünkü genelde Eylülde doğanlara bu ismi veriyorlar.. Bir de anlam olarak sadece bir ay olunca netleştiremedik bi türlü.. Sizin fikriniz ne kızlar?

Aslında eylül adı olup da eylül ayında doğan hiç görmedim ben :) bence oraya takılma eylül kulağa çok hoş geliyor:)

Aslında eylül adı olup da eylül ayında doğan hiç görmedim ben :) bence oraya takılma eylül kulağa çok hoş geliyor:)

Sizin listenizle bizimki çok benziyor zaten :) Eşim Mina çok istedi ama uzatarak söylerler diye ve Şeytan taşlanan yer diye ben pek istemedim. Duru yu çok beğeniyorum ama onu da eşim istemedi.. En son Eylül de kaldık.. Sizin listenizde de bence en güzel Duru Ela ve Eylül.. :KK66:

Merhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum :KK43:
Benim yeğenim ekimde doğdu adı Eylül hiç sorun olmuyor merak etmeyin

Eylül eskiden gayet güzel bir isimdi ama son zamanlarda her 5 kız bebeğin 1ine bu isim veriliyor... bu da ismin güzelliğini yitirmesine sebep oldu bence.

Bana biraz zorlama geliyor. Her koyan çift de "Eylül ayı bizim için çok önemli." gibi bir sebep sunuyor.
Ee.. muhakkak herkesin Nisan ayı veya Ekim ayıyla ilgili de anılar vardır. :D

Herkesin hep aynı isimleri koyma isteğini pek anlayamıyorum ben.

Sizin seçeneklerinizden kesinlikle Nil çok hoş. Zarif ve moda olmayan (yani her zamana uygun) bir isim.

Eylül eskiden gayet güzel bir isimdi ama son zamanlarda her 5 kız bebeğin 1ine bu isim veriliyor... bu da ismin güzelliğini yitirmesine sebep oldu bence.

Bana biraz zorlama geliyor. Her koyan çift de "Eylül ayı bizim için çok önemli." gibi bir sebep sunuyor.
Ee.. muhakkak herkesin Nisan ayı veya Ekim ayıyla ilgili de anılar vardır. :KK70:

Herkesin hep aynı isimleri koyma isteğini pek anlayamıyorum ben.

Sizin seçeneklerinizden kesinlikle Nil çok hoş. Zarif ve moda olmayan (yani her zamana uygun) bir isim.

Çok teşekkür ederim ilgili cevabınız için.. Eylül söylenişi çok hoşuma gidiyor, naif romantik bi havası var. Aynı şekilde Nil de çok hoş. Bakalım artık inşallah bi karara varabilcez:KK33:

Kızlar belis ismi çok hoşuma gitti ama pek beğenen olmadı sanırım kötü mü yoksa pek duyulmayan isim diye mi dikkat çekmşyor

Back