Kayınvalidenin önerdiği Nazlı ismi bu isimlerden daha güzel bence canım
Hem Nazlı eski bir isim değil, asıl Elif eski (ve çok kullanıldiğı için benim gözümde baymış) bir isim.
Soyadınız Sarı'ysa, Ela ismi komik durur.
Aylin
Pelin
Gökçe
Begüm
Çiçek Sarı
İpek Sarı
Sena Sarı
Elif ece ece sare gibi ikili isimler hiç hoş değil bence
Ece tek başına güzel
Hoş bir ismin varmış
Ankette en çok Ece'yi beğendim ben.
Ece kısa diyorsan, Ecem olabilir
Simay -Beste- Melike - Ceyda - Elçin
Bu isimlerden biri de olabilir
Ece'nin yanına illa bir isim ekleyeceksen anlamını tamamlayan bir isim olması güzel olur bence
Mesela
Berrak Ece (berrak kraliçe)
veya Nazlı Ece (nazlı kraliçe)
Ay bence bu süper oldu. Nazlı Ece Sarı
Biz kizimin ismini Gokce koyacagiz..Turkce bir isim olmasi icin cabaladik ve sonjnda icimize sineni bulduk,darisi size olsun :) oneri olarak da Beril, Asel, Berin, Defne, Ipek bunlar begendigim isimler arasinda
Evet ikili isimlerden soğudum ben de.. soyisim kısa diye iki isim istemiştim ama alışamıyorum bence de ikisi ağır basıyor. Melisi eşim istemiyor yaramaz olur melisler diyo da :) galiba beren olacak..Elif ece, ela sare, ela naz... Bunlar hiç olmamış canım. Beren ve Melis güzelmiş. Bende Gülşahı öneriyorum
Eslem. Bu arada Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Ben inşallah kızım olursa şifa istiyorum yanına da başka bir isim olabilirMerhaba kızlar..
4.5 aylık hamileyim. Artık kızıma ismiyle seslenmek konuşmak istiyorum ama isim seçmek çok zor.. Sizin önerilerinizi almak istedim bir de.. Kayınvalidem Nazlı olsun diyor ama eski isim de istemiyorum açıkçası. yeni isimlerden de pek hazetmiyorum ifşa asel lena gibi.. düşündüm birkaç isim var.
Beren
Melis
Elif ece
Ela Sare
Ela Naz
gibi.. Ama hiçbiri evet işte bu dedirtmiyor. Sizce içlerinden hangisi daha iyi ve başka ne olabilir?
Bu arada soyadımız da Sarı. Mesela Ece ismini veya Ela yı tek başına daha çok beğeniyorum ama soyadımız kısa olduğu için yanına bir isim daha istiyor sanki..
Görüşleriniz için teşekkürler
İnci tanemMerhaba kızlar..
4.5 aylık hamileyim. Artık kızıma ismiyle seslenmek konuşmak istiyorum ama isim seçmek çok zor.. Sizin önerilerinizi almak istedim bir de.. Kayınvalidem Nazlı olsun diyor ama eski isim de istemiyorum açıkçası. yeni isimlerden de pek hazetmiyorum ifşa asel lena gibi.. düşündüm birkaç isim var.
Beren
Melis
Elif ece
Ela Sare
Ela Naz
gibi.. Ama hiçbiri evet işte bu dedirtmiyor. Sizce içlerinden hangisi daha iyi ve başka ne olabilir?
Bu arada soyadımız da Sarı. Mesela Ece ismini veya Ela yı tek başına daha çok beğeniyorum ama soyadımız kısa olduğu için yanına bir isim daha istiyor sanki..
Görüşleriniz için teşekkürler