-
- Konu Sahibi mformomdata
Bizim liste en başından beri bunlardan oluşuyor ipek ela nil nehir bakalım seçeceğiz içinden birisini inşallahÇok memnunum hem söylemi ve ahengi güzel. Hem de çok zarif tıpkı kızım gibi şimdi düşünüyorum da kızıma bunda daha çok yakışacak başka isim yok gibi geliyor.
Tek ismi var değil mi sadece elaÇok memnunum hem söylemi ve ahengi güzel. Hem de çok zarif tıpkı kızım gibi şimdi düşünüyorum da kızıma bunda daha çok yakışacak başka isim yok gibi geliyor.
Bn Ezel ismini de çok istiyordum ama eşim istemediNas ı daha önce duymuştum çok hoşuma gitmişti
Aa nehir kesinleşti mi hayırlı olsun benim de eşim nehiri çok istiyor seçtiğimiz isimlerden ben de nil i oyüzden ipekle ela da ikimizin de istediği olmasın madem dediğimizden dolayı gündeme gelen isimler bizim durum da böyle30.haftada yeni karar kılabildik Nehir olacak kızımın adı
Aynen benim de ipek diye tanidigim bi kiz var cok tatliİpek 2 tane tanıyorum gerçekten aynı isimleri gibi ipek gibiler
Sizin listede defne ve ipek bence en güzeli sonra inci defne çok yakınım da olmasa koymayı düşündüğüm ilk isimdiAynen benim de ipek diye tanidigim bi kiz var cok tatlibakalim neye karar verecem kiz ismi bulmak zor
Evet bence berilide listeye alBeril de hoşmuş bak
Ipek kuzenim koymus o yuzden uzaklasiyorum defneyi de bilmiyorum inci hosuma gidiyo en cok ona yakinim gibi suanSizin listede defne ve ipek bence en güzeli sonra inci defne çok yakınım da olmasa koymayı düşündüğüm ilk isimdi
Evet canımAa nehir kesinleşti mi hayırlı olsun benim de eşim nehiri çok istiyor seçtiğimiz isimlerden ben de nil i oyüzden ipekle ela da ikimizin de istediği olmasın madem dediğimizden dolayı gündeme gelen isimler bizim durum da böyle
Evet sadece Ela. Ben iki ismi sevmiyorum ve kısa isimler seviyorum tam benlik o yüzdenTek ismi var değil mi sadece ela
Ada ya eşim kaba söyleniyor dedi ondan kararsizim bence kibarca söylersen kibar olur. Eylülü de dediğiniz gibi benim cevremde de pek çok kişi koydu. İnci de kuzenimin adı ondan koymak istemiyorum. Aklıma bazen nehir geliyor çok yakın olmasamda. Bi arada Ekin mi koysam diye düşündüm. Ama işte bunu koyacağım diye bi kararlılığın yok ciddne benimdeBenim kızımın adı da İpek ..İkinci kızım da yolda ..
Ada bizim de seçeneklerimiz arasinda .İlk başlarda yoğun olarak düşündüğümüz bir isimdi .Hâlâ aklımın köşesinde var .Sizin Ada isminden emin olmama sebebiniz ne acaba ?
Ben Nehir ismini çok beğeniyorum ama çok da yakın olmayan bir akrabamız koydu .Bu yüzden cekimserim .Yoksa hiç düşünmez Nehir koyardım .
Duru ismini de çok düşündüm ama sabun markası falan dediler .Duru deyince aklımıza ilk sabun geliyor dediler Soguttular ama güzel isim bence .
Derin düşündüm bir ara .O da alay edilebilir dedi kime soylediysem .Ondan da vazgeçtim .
Rüya ismini düşündüm .Ona da şarkıcı ismi gibi falan dediler.Ondan da Soguttular .
Şu an İnci ve Aysu ismi arasındayım .Asya da var.O da güzel olabilir diye düşünüyorum .Eylül de güzel .Eylül Ela bence güzel bir uyum olur.Bizim yakınımızda var yine bu isim .Yoksa düşünürdüm .
Çevreye çok da sormamak lazim bence .Bu isim zevk meselesi bence .Bu isimleri beğenmeyenlerin çocuklarının da ismini ben beğenmiyorum mesela ama beğenip koymuşlar .Sağlıkla gelsin bebeğiniz .
Defne de çok güzel aslında ama iki senedir en çok konulan üçüncü ısınmış.O yüzden ben koymak istemedim.İnci benim de düşündüğüm isimlerden biri .Sizin secenekleriniz de çok güzel ..Ben de 31 haftalik oldum su isimler arasinda gelip gidiyorum inci defne yaren ipek mira ceyda
İncı cok naif bi isim.bide beril ismini begeniyorum benim kuzenim koydu o yuzden eledim ama siz dusunebilirsiniZDefne de çok güzel aslında ama iki senedir en çok konulan üçüncü ısınmış.O yüzden ben koymak istemedim.İnci benim de düşündüğüm isimlerden biri .Sizin secenekleriniz de çok güzel ..
Ece olabilir :) benim kızımın ismi ..Sağlıkla gelsin bebeğiniz..Kızlar 34. Haftadayım hala bi isim bulamadım kızıma, söyle güzel kulağa hoş gelen modern isimler arıyorum. İlk kızımın adi Ela. Bunda bi tek Ada mi olsa diye düşündüm ama karar veremedik. Sizden önerileriniz varsa alsam.
.
.