- 1 Mayıs 2017
- 1.205
- 1.262
-
- Konu Sahibi mformomdata
İnci bana hep zarif ve güzel gelmiştirBen de 31 haftalik oldum su isimler arasinda gelip gidiyorum inci defne yaren ipek mira ceyda
Evet benim de gonlum ona daha yakinİnci bana hep zarif ve güzel gelmiştir
İpek 2 tane tanıyorum gerçekten aynı isimleri gibi ipek gibilerBen de 31 haftalik oldum su isimler arasinda gelip gidiyorum inci defne yaren ipek mira ceyda
Alya,eda,asya bunlar ela ile de uyumlu düşünebilirsinizKızlar 34. Haftadayım hala bi isim bulamadım kızıma, söyle güzel kulağa hoş gelen modern isimler arıyorum. İlk kızımın adi Ela. Bunda bi tek Ada mi olsa diye düşündüm ama karar veremedik. Sizden önerileriniz varsa alsam.
.
.
Merhaba ben de ipek ismini düşünüyorum ipek gibiler derken yumuşak huylu anlamında mı, ben de de çok hassas bir isim mi kırılgan olmasın bu sefer de önyargısı var yoksa isim çok güzel deİpek 2 tane tanıyorum gerçekten aynı isimleri gibi ipek gibiler
Ela bizim de en çok düşündüğümüz isimlerden siz memnun musunuz kızınızın ismin den söylenimi çok hoş kısa olması çok avantaj bir tek anlamına takıldığım için işte bu isim diyemedim ela ya daKızlar 34. Haftadayım hala bi isim bulamadım kızıma, söyle güzel kulağa hoş gelen modern isimler arıyorum. İlk kızımın adi Ela. Bunda bi tek Ada mi olsa diye düşündüm ama karar veremedik. Sizden önerileriniz varsa alsam.
.
.
Bizim de Zehra Nas olacakKızlar 34. Haftadayım hala bi isim bulamadım kızıma, söyle güzel kulağa hoş gelen modern isimler arıyorum. İlk kızımın adi Ela. Bunda bi tek Ada mi olsa diye düşündüm ama karar veremedik. Sizden önerileriniz varsa alsam.
.
.
Nehir de hiç eskimiyor ve çok güzel30.haftada yeni karar kılabildik Nehir olacak kızımın adı
Beril de hoşmuş bakSize de beril ismini oneririm benim kuzenim koydugu icin ben veremiyorum yoksa ismi kesinlikle beril olacakti
Evet bak bunlar da çok hoşmuş eda çok yakın ama asya özellikle hoş olurAlya,eda,asya bunlar ela ile de uyumlu düşünebilirsiniz
Çok memnunum hem söylemi ve ahengi güzel. Hem de çok zarif tıpkı kızım gibi şimdi düşünüyorum da kızıma bunda daha çok yakışacak başka isim yok gibi geliyor.Ela bizim de en çok düşündüğümüz isimlerden siz memnun musunuz kızınızın ismin den söylenimi çok hoş kısa olması çok avantaj bir tek anlamına takıldığım için işte bu isim diyemedim ela ya da
Nas ı daha önce duymuştum çok hoşuma gitmiştiBizim de Zehra Nas olacak
Canım çok naifler iki kizimizda kirilgandan ziyade nasıl desem böyle çok kibarlarMerhaba ben de ipek ismini düşünüyorum ipek gibiler derken yumuşak huylu anlamında mı, ben de de çok hassas bir isim mi kırılgan olmasın bu sefer de önyargısı var yoksa isim çok güzel de