• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızıma isim konusunda yardımcı olur musunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim

• Ankete Katılan
    89
  • Anket Kapalı .

bskozberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
1.428
3
66
Manisa
kızlar 7 aylık hamileyim...kızıma isim bulamıyoruz herkes ayrı bir isim söylüyor...sizce anketteki isimlerden hangisi???:69:

lısteden şebnem olabılır ama bence ecrin, ravza, masal, ırmak, mina ve belinay da guzel kızım olsaydı bunlardan bırı olurdu ama benım oglum oluyor inşallah saglıkla...

HÜMA ismi çok hoşoma gidiyor anlamıda cok guzel yada NUREFŞAN düşün derim:)

listeden ela olabilir ama istersen
HAYAT da koyabilirsin. ben bu ismi kızıma kesin koymak isterdim ama yengem koydu bile:47:

Listedekilerden ela hoşuma gitti... Bunun dışında kız ismi olarak, isra ve katre isimlerini beğeniyorum.
Kolay gelsin. :3:

derin çok güzel bir isim ben hep derin istiyordum kızımın adını ama kuzenim bu kış doğum yaptı ve derin koyduğu için eşim vazgeçti...inş içine sinen bir isim olur cnm bu arada elada çok anlamlı rumcada da gel anlamında;)

bence şebnem çok güzel.. ben kızıma melissa ismini vereceğim ama bu aralar aklıma sürekli şebnem ismi takılıyor.. hayırlı olsun

Back
X