Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda öneriler bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim daha kibar ve güzel

• hira

OY: 7 26,9%
  • azra

OY: 6 23,1%
  • melisa

OY: 8 30,8%
  • duru

OY: 5 19,2%

• Ankete Katılan
    26
Aynen canim. Azra ismi bende de ayni hisleri uyandiriyor.. Ama esime kabullendiremiyorum.. Meryem olsyn o zaman diyor :) kafasi iyice karisti. Elif ten de vazgecti sanirim :)

Aynen canim. Azra ismi bende de ayni hisleri uyandiriyor.. Ama esime kabullendiremiyorum.. Meryem olsyn o zaman diyor :) kafasi iyice karisti. Elif ten de vazgecti sanirim :)
Canım benim ilk çocukta eşim başka isim diodu ben başka isim diodum sürekli. Ta ki doğuma kadar sürdü bu. Doğum yaptım eşim hastanede yanımdaydı sonra nüfus müdürlüğüne gidiyorum ben dedi gitti. Ordan aradı beni ne diyosun diye :) ben yine aynı fikrimi söyledim sonra geldi almış nüfus cüzdanını benim önerdiğim ismi yazdırmış orda. Mesela şu anki hamileliğimde de ben Emir olsun diyorum o başka bi isim öneriyo. Ben yine Emir olsun diyorum o bambaşka bi isimle geliyo. Yani ben hep Emir diyorum o her seferinde farklı isim olsun mu dio henüz onunda bir fikri yok. En son dün tamam Emir olsun dedi. Bizimde isimle ilgili sorunlarımız bitmedi yani. Ayy ne uzun yazdımm

:) Guzel olmus.. Yine oyle olsun :)
Bizim de ilk isimde o Ayse ben Sare istedik :) Sonuc AyseSare.
Simdi de Elif Azra diyodu..
Elif ten vazgecti galiba.. Suan bir sey yok.. Bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…