- 18 Mayıs 2016
- 1.639
- 2.108
- 31
-
- Konu Sahibi ceycey4444
Elif Mina çok uyumlu bencekızlar kızıma isim hala karar veremiyorum. hergün yeni isim beğeniyorum sizde bi öneride bulunun hepinize teşekkür ederimsoyadımız yıldız
-asel mina yıldız -elif mina yıldız -eslem mina yıldız -meyra beril yıldız
-asel meyra yıldız -elif meyra yıldız -eslem meyra yıldız -mina beril yıldız
-asel miray yıldız -elif miray yıldız -eslem miray yıldız -hüma beril yıldız
-asel hüma yıldız -elif hüma yıldız -eslem hüma yıldız -
-elif beril yıldız -eslem beril yıldız
saol kuzum cevabın için bende elif mina/ asel mina arasında kaldımElif Mina çok uyumlu bence
Asel tek başına güzel ama elif Mina baslibaşına güzel canısisaol kuzum cevabın için bende elif mina/ asel mina arasında kaldım
saol kuzum ismin yanına tikimi koydumAsel tek başına güzel ama elif Mina baslibaşına güzel canısi
senin nekadarlık canım amin sağlıkla alalım kucağımızaSağlıkla kucağına al inşallah darısı basima
Ben daha hamile degilim kuzum 2 yıldır istiyorum ama olmuyor ondan dedim darısı başıma diye canmsenin nekadarlık canım amin sağlıkla alalım kucağımıza
Asel bildiğin bal demek
Elif’in de bir anlamı yok Arapçada a harfi
kuzum çok saol yorumların için fikir olur isimler bana evet erkek adı demek bende okumuştum ama kızlara veriliyo artık diye düşünüyodumEslem de selametli erkek demek...
Kızlara Esleme ismi verilmeliydi sanırım.
saol kuzummAsel mina
ilk soylendiinde karşı tarafca anlasilir olması da onemli.. meyra güzel isim. ben tek isim sevdiğimden sadece meyra yi yazıyorum sizekızlar kızıma isim hala karar veremiyorum. hergün yeni isim beğeniyorum sizde bi öneride bulunun hepinize teşekkür ederimsoyadımız yıldız
-asel mina yıldız -elif mina yıldız -eslem mina yıldız -meyra beril yıldız
-asel meyra yıldız -elif meyra yıldız -eslem meyra yıldız -mina beril yıldız
-asel miray yıldız -elif miray yıldız -eslem miray yıldız -hüma beril yıldız
-asel hüma yıldız -elif hüma yıldız -eslem hüma yıldız -ahsen hüma yıldız
-elif beril yıldız -eslem beril yıldız
saol kuzum teşekkür ederim yorumun için :)ilk soylendiinde karşı tarafca anlasilir olması da onemli.. meyra güzel isim. ben tek isim sevdiğimden sadece meyra yi yazıyorum size