Doğuma Hazırlık Lütfen yardım! Son 1 ayım ve kızıma henüz isim karar veremedik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sanırım bizde zeynep de karar kıldık kızım da zeynep diyor :KK200::KK37:
Hayırlı olsun canım ben ço severim Zeynep ismini.

Anka Anka mahir, eymen, yunus, yusuf, enes
Sağol canım. Eşime havale ettim ne istiyorsan koy dedim bakalım. :)
teşekkür ederim canım eşimin ismi bilal =) hilal bilal çok karışır bence =) evet zeynep güzel herkea veriyor felan diyorlar da bizim ailede yok =) ne benim ne eşimin ailesinde yok dayımın kızı ismi Zeynep o kadar =) hayırlısı olsun bakalım
Biz koyana kadar bizim ailede de yoktu sonra bir sürü Zeynep oldu :-)

Hayırlı olsun canım ben ço severim Zeynep ismini.

Sağol canım. Eşime havale ettim ne istiyorsan koy dedim bakalım. :)

Biz koyana kadar bizim ailede de yoktu sonra bir sürü Zeynep oldu :-)
açılışı yapmışsınız demek ki :KK48:
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar ne diyim

teşekkür ederim canım eşimin ismi bilal =) hilal bilal çok karışır bence =) evet zeynep güzel herkea veriyor felan diyorlar da bizim ailede yok =) ne benim ne eşimin ailesinde yok dayımın kızı ismi Zeynep o kadar =) hayırlısı olsun bakalım

Olmayan kızımın adı
Zeynep çok güzel bir isim

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biz isime karar verdik ZEYNEP olacak inşaAllah =)
kızım kardeşin ismi Zeynep olacak diyor başka isim Söylüyoruz hayır zeynep diyor :KK37:
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim tüm hasretle evlat bekleyenlere de ikişer üçer nasip etsin inşaAllah:KK68:
Allaha emanet olun canlar :KK3::KK25::KK200:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim biz isime karar verdik ZEYNEP olacak inşaAllah =)
kızım kardeşin ismi Zeynep olacak diyor başka isim Söylüyoruz hayır zeynep diyor :KK37:
hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin Rabbim tüm hasretle evlat bekleyenlere de ikişer üçer nasip etsin inşaAllah:KK68:
Allaha emanet olun canlar :KK3::KK25::KK200:
benim oğlusum da ikra diyor ismine başka isim kabul etmiyor şimdi 5 aylık olsun bakalım doğana kadar farklı birşey gelirse aklımıza değiştirebiliriz. Zeynep ismine bayılıyorum kesinlikle çok güzel bir karar :)

benim oğlusum da ikra diyor ismine başka isim kabul etmiyor şimdi 5 aylık olsun bakalım doğana kadar farklı birşey gelirse aklımıza değiştirebiliriz. Zeynep ismine bayılıyorum kesinlikle çok güzel bir karar :)
:KK70:ahbu çocuklar =) hayırlı sağlıklı olsun bebişler :KK68:

X