Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Bulamıyoruz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hamilelik takviminizi gordum bi an benimki gozumun onune geldi zaman gecmiyordu simdi ayagimda uyutmakla ugrasyorum cok skurr.. sizde saglikla kucaginiza alin insallah..
Aminn inşallah iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim sizde bebeginizi saglikla buyutun insallah.Artik cok zorlandigim bir donemdeyim hep erken dogum yaptigim icin riskim var ve 3 gundur duzenli araliklarda kasilmalarim var cok sukur acilmam yok.Rabbim yardim ederse en az 2 hafta dayanmam lazım.Benimkiler aceleci olduğu için banada zaman gecmiyor.Biran once haftalar gecsin bebisim buyusun oyle gelsin istiyorum....Gonlumce olur insallah.

masallah bian once annelerne kavusmak istiyorlar:)) saglikla gelsin kuzucuk 33. haftadasiniz cok sukurki tehlikeli donemi aşmisiniz 2 hafta daha beklese minnos daha ii olur.. banada hep erken dogum riski plasenta yaslanmasi bilmem ne 22.haftada bebek asagi inmis rahim agzi acik diyen bile oldu ne zorluklar yasadim 1.bebegim karnimda ölmusdu zaten cok sukurki rabbime 39+3de geldi bebegim. herseyin hayirlisi rabbim tum isteyenlere nasip eylesin sizede agrisiz sizisiz insallah

Aminnn çok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Cok imreniyorum gününde dogum yapip bebegiyle hastaneden cikip lohusa yataginda dinlenenlere...
Ben o duyguyu hic yasamadim.Lohusaligim hastane koridorlarinda gecti.Bebeksiz eve gittim hergun hastaneye gitgel gozyasi,bu gebeligim plansiz oldu beni digerleri gibi zorlamadi umarim kapanisi da guzel yapariz...

gecmis olsun cnm rabbim bu bebeginle sagsalim hastaneden cikmayi nasip etsin dualarim seninle.. hayirli haberlerni burdan okurum insalah♡♡

Alya , alin, lina , asya, asel , vera . İkili isimde bence elif alya ve zeynep asel cok yakisiyor. Hepsinin anlamlari da guzel

Alya , alin, lina , asya, asel , vera . İkili isimde bence elif alya ve zeynep asel cok yakisiyor. Hepsinin anlamlari da guzel
Zeynep Asel kuzenim koydu,Elif 4 yasindaki kizimin adi :) Asya ve Alya cevremde cok boyle boyle isim bulamiyoruz zaten.Oneriler icin yinede cok tesekkur ederim...

Kızım kim sorsa bebeğin adı Ela diyor,bizde hevesi kırılmasın diye koymayı düsünüyoruz.Ama bir isim daha eklemek istiyoruz.Yasemin Ela gibi sizce nasıl?

Sağlıkla gelsin inşallah kuzunuz,benim kızlarım Hazal şura ve bilge duru, gerçi isin bulmuşsunuz Bulduğunuz isim çok güzel adıyla büyüsün inşallah,hayırlı kolay doğum nasip etsin Allah

Hocam meslek nedir? Hobi vs var mi?
Sevdiginiz edebiyatcilarin ya da herhangi bir dalda ki sanatcilarin, bilim adamlarinin vs ismini koymayi dusunmez misiniz?

Hocam meslek nedir? Hobi vs var mi?
Sevdiginiz edebiyatcilarin ya da herhangi bir dalda ki sanatcilarin, bilim adamlarinin vs ismini koymayi dusunmez misiniz?
Ailecek hukukcuyuz babaannemiz buldugumuz ismi hic sicak karsilamadi sonumuz ne olacak bilmiyorum başa döndük gibi.Edebiyatla aram cok iyi onlarada cok baktım romanlarimi kurcaladim tavsiyeniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.

Ailecek hukukcuyuz babaannemiz buldugumuz ismi hic sicak karsilamadi sonumuz ne olacak bilmiyorum başa döndük gibi.Edebiyatla aram cok iyi onlarada cok baktım romanlarimi kurcaladim tavsiyeniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim.

yani kusura bakmayın ama bende hiç sevmiyorum sare ismini ,

benım aklıma emel geldi ablasının adıda elif miş
bence güzel uyumlu olurlar ,
sağlıkla dogsun bebegınız

Şöyle ki: benim bi hocamin esi flut sanatcisiydi. Kizlarinin adini idil koydular (idil biret ten)
Ben olsam piraye koyardim (nazim in esi) ayrica bbir de kitap var bu isimle.
Oglum olsa cemal koyabiliridm (cemal sureya dan. Ayrica bi de turku var urgup turkusu onu da cok severim)
Onemli bir hukukcunun ismini koyabilirsiniz mesela turkiyedeki ilk kadin avukat kimmis? Ya da hakim? Cok absurd isimler degilse tabi.
Ben yeni isimleri sevmiyorum. Cok kkomik geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…