• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorummm...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
azabı olmayan tevekkül ehlinin gireceği, “Eymen” kapısı OLARAK GECIYOR EVET CANIM DOGRU ANLAMI...Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka(Zekât), Hac, Af, Eymen(Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı. HERSEYI CENNETIN KAPISI DIYE YORUMLAYANLAR DA BİLGİLENSIN BU ARADA COK SALLIYORLAR HERSEYI CENNETIN KAPISI DIYE OKUYORUM BURDAN :) :) :)

Dogrumuymus cok sevindim anlamida güzelmis :)) sagol canim Allah razi olsun senden :)
Evet evet gecen ceylin ismini gördüm onada cennetin kapisi yazmislardi bende inandim sonra biraz arastirinca dogru olmadigini gördüm :)

dogrumuymus cok sevindim anlamida güzelmis :)) sagol canim allah razi olsun senden :)
evet evet gecen ceylin ismini gördüm onada cennetin kapisi yazmislardi bende inandim sonra biraz arastirinca dogru olmadigini gördüm :)

evet canım eymen ısmının anlamı guzel :) allah uzun ömurler versın bebişine :) ben yatıyorum iyi geceler :)

Ikra ismi nasil agir gelsin? Anlamli bir isim degil ki.. Ikra "oku" demek.. bir emir..
Isim olarak hos degil, çünkü anlami da önemli.

Esra, Esma, Kübra, Elçin aklima gelen isimler.

Takılıp kalma kimin ne dedğine ikra ismi çok güzel hiç düşünme :) bence bizde bebegimizin adını çınar kartal koyacagız ogluşumuz olacak Agustos da hayırlısı ile Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım

selam kizlar bende henüz bebisimin cinsiyetini bilmiyorum ama cok heycanliyim :)))
kizim olursa simay istiyorum simli parlak ay demek...
Erkekte daha kararsizim ya kerem ya kerim yada eymen düsünüyorum..
Sizce nasil??
Erkek ismi önerirmisiniz bana lütfen ? :)
eymen çok güzel bir isim bence oğlan olsa bende düşünmüştüm :) ama baran da çok hoş:)

Takılıp kalma kimin ne dedğine ikra ismi çok güzel hiç düşünme :) bence bizde bebegimizin adını çınar kartal koyacagız ogluşumuz olacak Agustos da hayırlısı ile Allah kucağımıza almayı nasip etsin canım[/QUOTE

AMİN CANIM ALLAH'IM CÜMLEMİZE BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN :)

ağustosda ailemize katılacak miniş kızımızın adını babası sonunda buldu :) almira ....ben de pozitif düşünüyorum. sizce nasıl?

Back
X