Kızıma isim arıyorum

ayser89

Elif'im geliyor.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
581
1
66
Konya
slm arkadaşlar benim bir kızım olucak inşallah sizce Elif Alya ismi nasıl

birde Kesinlikle Elif Koyucam kızımın adını da yanına "Alya" dan başka önerebileceğiniz isim var mı?

Kuranda geçmesi şart değil anlamı güzel olsun yeter

Şimdiden teşekkürler

Benim alya adında bir öğrencim vardı cocuklar seslenirken aliyaaa diyorlardı alya bu durumdan çok mutsuzdu... Bilgilerinize efendim

Ben hamileyken kız olursa kumsal koymayı çok istemiştim ama erkek oldu. Kumsal ben çok beğenmiştim belki ilginizi çeker. Şimdiden hayırlı doğumlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Benim alya adında bir öğrencim vardı cocuklar seslenirken aliyaaa diyorlardı alya bu durumdan çok mutsuzdu... Bilgilerinize efendim

eşimde aynı konuyu söylüyor dalga geçerler çocukla onun için sıkıntı olur dıye bilginiz için çok teşekkürler

kızımı zor durumda bırakmayayım

Ben hamileyken kız olursa kumsal koymayı çok istemiştim ama erkek oldu. Kumsal ben çok beğenmiştim belki ilginizi çeker. Şimdiden hayırlı doğumlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

iyi dileklerin için cok teşekkür ederim

Allah oğluna sağlıklı ömürler versin

kumsalda güzelmiş, farklı ilk defa duydum kumsalı isim olarak

Arkadaşlar bende kızıma isim arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Klasik isimleri eşim sevmiyor. Elisa,Ceylin,Mira isimleri hoşumuza gitti ama anlamları konusunda pek emin değilim. Özellikle anlamı güzel olmasına önem veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…