Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

trbgnlmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
62
0
selam arkadaşlar kızıma esila ismini koymayı düşünüyodum ama herkese çok ilginç geliyo o yüzden bende başka isim arıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :ecrin_bebek:

bende esila düşünüyom ama simdi ceylin yada buglem düşünüyorum herkes eylül koyacagımı sanıyo ama son anda degiştircem:)))))))))))) bu arada 32 haftalık hamıleyım

Düşündüğün isimler sırf değişik olsun diye seçildiği çok belli olan ama pek de güzel olmayan isimler.. Bence sen gene Eylül koy, kimse şaşırmasın, bebeğinin de güzel ve düzgün bir ismi olsun..

daha güzel isimler var mesela ecrin ,naz ,hayat . nazar , kumsal ,derinsu ,belinay sudem ..........

gülşah ,şirin ,asmin, asya ,aycan ,:lepi:aklıma geldı ama benım en cok hosuma gıden ısım zeyneptır.opuyorumnanaktan

bende esila düşünüyom ama simdi ceylin yada buglem düşünüyorum herkes eylül koyacagımı sanıyo ama son anda degiştircem:)))))))))))) bu arada 32 haftalık hamıleyım

Sevgili Nurcan
Şu son anda değiştireceğim işine çok güldüm yahu...:roflol:
Ters köşe mi yapıcan insanları..
Ben ce de sen Eylül koy çok daha iyi...kaydirigubbakcemile5

ecrın ceylın belınaysu..yada ısmın sonuna gelen naz ya da su ısımlerı tuana sude derın deren..vs vs..100 kısıden emının 60 kısının koydugu ya da dusundugu ısımler bunlar..guzeldır degıldır herkesın kendı tercıhı tabıkı ama bu kadar mı moda bu ısımler heryerde karsımda.. en son annemlerın oturdugu apatmanın kapıcısının karısı dogum yapmıs gecerken bı bakalım dedık ceylın su koymuslar burdada mı dedım yaa...nerden buldunuz dedım ınternetten dedı..bravo dedım..adam turkce bılmıyo dogru duzgun ama modaya o da uymus..

bence ısım koyarken dıkkat edılmesı gereken tek sey o bebegın.. bır gun cocuk.. bırgun bı bırey olacagıdır..meslek sahıbın oldugunda amca sıfatını yada teyze sıfatını alacagı zamanda ısmının yanına yakısır olmasıdır..cocuklarımız belkıde ılerıde avukat doktor yada daha yuksek mertebede ıs sahıbı olduklarında ısmınınde yanına uyması yakısması gerekır dıye dusunuyorum...cunku kulaga cok hos gelıpte buyuk ınsanlarda hıc hos durmayan cok ısım var...

canım bence öyle sulu,nurlu,güllü dallı isimler koyma kızına çok banel oldu artık...
''defne'' çok güzel bi isim benim kızım olursa koyacağım isimdi:ecrin_bebek:
ömrü uzun olsun inşallah sağlıkla doğsun büyüsüna.s.

X