- 19 Ocak 2017
- 7.189
- 20.889
- 348
- 38
- Konu Sahibi nurhayat28
Aynen öyle okadar çok güzel isim var ki insan seçemiyor
Benimkiler ikiz iki kat zorlamıştı beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle okadar çok güzel isim var ki insan seçemiyor
Ayza duydum sanki ama anlamını bilmiyorum eşim beğeniyor diye koycaktık ben bi isi bulamayınca mecbur kaldım gibi oldu ondan burda fikir almak istedimAyça biraz demode genlde Ayza koyan var.
İnşallah sağlıkla gelsinEğer hamileligim saglikla ilerleyip bir kızım daha olursa İpek Meva istiyorum adını.Meva cennetin en üst katı demek İpek ismini de huyu suyu ipek gibi olsun diye istiyorum zira ablasından çok çektik bunun bari huyu yumusak olsun![]()
Aaaaaa ilk defa senden duyuyorum arastircam tövbe tövbe az daha kız olsa.erkek ismi mi koyacakmisimBende eslem i beğeniyordum ama dinen uygun değil araplarda erkek ismi olarak geçiyor falan gibi şeyler okudum ondan vazgeçtim
Ablası Hüma tam bir Hüma ayaklarının yere değdigini gören olmadi hep tepelerdeİnşallah sağlıkla gelsinablasının ismi neydi
![]()
Canım kaynak vs bulursan atar misin baktım ama bulamadım dediğin bilgiyi eğer öyle bir şey varsa bende koymam o ismi ama isim çok guzeldiBende eslem i beğeniyordum ama dinen uygun değil araplarda erkek ismi olarak geçiyor falan gibi şeyler okudum ondan vazgeçtim
Azra lina yada neva alâ yada hazal isimleri de guzel aşki neva da guzel bence
Maşallah ne güzel hep ikiz kızları çok sevmiş istemişimdir ama bana da bi tane kız nasip etti Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsunlar inşallahBenimkiler ikiz iki kat zorlamıştı beniAdlarıyla uzun,sağlıklı yaşasın hepsi inşallah
![]()
Yani instagramda böyle bir sayfada okudum tabi net doğrudur diyemem kesin bişey söyleyemem bende bunu görünce üzüldüm vazgeçtim zatenCanım kaynak vs bulursan atar misin baktım ama bulamadım dediğin bilgiyi eğer öyle bir şey varsa bende koymam o ismi ama isim çok guzeldi![]()
MaşallahAblası Hüma tam bir Hüma ayaklarının yere değdigini gören olmadi hep tepelerde![]()
Çok güzel inşallah olurGüneş ve Dünya. Kızımız olursa koymak istediğimiz isimler bunlar![]()
Söylerken güzel bir isim hemde kısa ondan beğeniyorum Beyza' nın bir türevi Ayza yüzü güzel parlak anlamına geliyormuş. Ben natural isimleri seviyorum. Doğasal terimler yani.Ayza duydum sanki ama anlamını bilmiyorum eşim beğeniyor diye koycaktık ben bi isi bulamayınca mecbur kaldım gibi oldu ondan burda fikir almak istedim
İnci de çok hoş naif bir isimDuru ve inci ismi benimde hoşuma giden iki isim ama eşime beğendirememiştim
Çok teşekkür ederim hepsi çok tatlı isimlerKız ismine karar veremeyenlerden biride benim evlendiğimizden beri düşünüyorumSeçeneklerim şunlar belki fikir olur
Asya Lina
Melis Alya
Defne
Erva (Temiz, Ahlaklı Kız, Çok güzel)
Zehra ( Gül yüzlü, parlak yüzlü, çiçek simalı )