Amh düşüklüğü

asel2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
1
0
1
25
Merhaba kızlar ,

Benim amh seviyem 1.05 hormonların ise gayet normal. Bana normal hamile kalamayacagimi sadece tupbebek ile olabileceğini söylüyorlar. 2 yıldır evliyim. Bu şekilde amh seviyesi düşük olup normal hamile kalan var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Merhaba kızlar ,

Benim amh seviyem 1.05 hormonların ise gayet normal. Bana normal hamile kalamayacagimi sadece tupbebek ile olabileceğini söylüyorlar. 2 yıldır evliyim. Bu şekilde amh seviyesi düşük olup normal hamile kalan var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bunu sana kim dedi bilmiyorum ama bence iyi amh durumu. Benim 0.83 idi 6 yumurtam vardi. Tüp bebek dediler zaman kaybetme dediler neyse özel hastanede yaptik fakat sonuç negatif oldu. Bugün yeni bir dr gittim genel kontrol icin ve cok şaşırtıcı bir durum oldu yumurta sayim 11 çıktı. Ilacsız olarak. Aralikta ilac kullanıp opu oldu. Artık onun etkisimi Allahın bir hikmetimi oldu bilmiyorum. Bu durum sizede umut olsun olumsuz düşünmeyin. Ayrıca yaşımda 36 Allah yeterki ol desin mucizeler yaratsın. Sağlıklı evlatlarımız olsun. Sizde üzülmeyin ben 2 yıl cok üzüldüm.

Merhaba. Çok yakın arkadaşım 0.5 amh ile doğal gebe kaldı ve çocuğunu doğurdu. Lütfen kimseye kulak asmayın. Sevgiler🌸

Ben 0.6 amh ile oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım 9 ay sonra da kızıma normal yoldan hamile kaldım. Senin sanki çokta düşük değil gibi ama tabii ki doktorlar daha iyi bilir. Bence birkaç doktora daha görünmelisin

Ben 0.6 amh ile oğlumu tüp bebek yöntemiyle kucağıma aldım 9 ay sonra da kızıma normal yoldan hamile kaldım. Senin sanki çokta düşük değil gibi ama tabii ki doktorlar daha iyi bilir. Bence birkaç doktora daha görünmelisin
Merhaba eşinizin sperm sorunu var mıydı

Merhaba, varikosel teşhisi konmuştu ama doktoru müdahale edilecek seviyede ve eşinin gebeliğine engel olacak durumda değil demişti. Sorun benim yumurta kalitesizliğimdi, endometriozisim vardı 24 yaşında amh: 0.6 ydı ve zaten tüp bebek yönteminde de ortq kalitede tek yumurta vardı elimizde ama tuttu çok şükür.

Merhaba, varikosel teşhisi konmuştu ama doktoru müdahale edilecek seviyede ve eşinin gebeliğine engel olacak durumda değil demişti. Sorun benim yumurta kalitesizliğimdi, endometriozisim vardı 24 yaşında amh: 0.6 ydı ve zaten tüp bebek yönteminde de ortq kalitede tek yumurta vardı elimizde ama tuttu çok şükür.
Benimde 0.6/0.8 arası değişiyor amh. Yumurta sayım toplam 10. Eşimin sperm sorunu yok hatta baya iyi. 4 kere denedik olmadı. Doktorlar sorun yok dene diyor ama tüp denemesem mi bilemedim

Yumurta kalitesizliğinizi nasıl anladınız ben nasıl anlayabilirim yumurta kalitemi

Benimde 0.6/0.8 arası değişiyor amh. Yumurta sayım toplam 10. Eşimin sperm sorunu yok hatta baya iyi. 4 kere denedik olmadı. Doktorlar sorun yok dene diyor ama tüp denemesem mi bilemedim
Benim 1 tane yumurtam vardı ve orta kaliteydi doktorum tutma ihtimali cok az yeniden havuz yöntemi yapalım dedi benim param yoktu başka transfer istedim tuttu. Rabbim ol deyince oluyor, oldurmuyorsa da bir bildiği vardır bence biraz bekle, eğer dondurulmuş embriyon varsa biraz ara ver derim, kafanı topla çocuk düşüncesinden uzaklaş o sırada normal dene duruma göre tekrar kendini hazır hissedince denersin. Bu da işe yarıyor düşünmemek

Enzometriozisim vardı bu da çikolata kistlerine sebep oluyor, çikolata kistide yumurtaları kalitesizleştiriyor.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tüp yaptırırsam mesela 100 bin diyor doktor. Diyelim 5 yumurta döllendi. Birini koydular tutmadı diyelim. Bir sonraki transfer kalan 4 yumurtadan biriyle mi oluyor? O zaman yine 100 bin mi ödeyeceğim

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tüp yaptırırsam mesela 100 bin diyor doktor. Diyelim 5 yumurta döllendi. Birini koydular tutmadı diyelim. Bir sonraki transfer kalan 4 yumurtadan biriyle mi oluyor? O zaman yine 100 bin mi ödeyeceğim
Rica ederim 🌸 evet kalan yumurtasını transfer ediyorlar ama 100 bin değil daha az ödersiniz büyük ihtimalle cünkü 100 bin tüm tüp bebek tedavi süreci icin verilen fiyattır diye düşünüyorum siz sadece transfer ücreti verirsiniz

Back
X