- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 34
- Konu Sahibi Nazli gelin
Merhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serra da güzelMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Yok olmuyacakYanında kayınvalide ismi olmayacaksa, bir öneride bulunabilirim. :)
Tamam, o halde oyumu Simya'dan yana kullanıyorum.Yok olmuyacak
Kendi ismimi çok seviyorum. Onu önermek isterim. Sevde. Tam manası esmer güzeli ama peygamber efendimizin eşlerinden birinin adı ve cesur olması ile meşhurmuş. Bu arada ismi sırayet eder esmer olur falan diye düşünmeyin ben beyaz tenliyimMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Sena daSerra da güzel
Nisa daha hos geliyor kualagaMerhaba hanımlar, kızıma isim arıyorum 20 haftalık hamileyim ve 4 isim arasında kaldım sizce hangisi daha güzel Sema,Selen,Nisa,Sena başka S harfiyle güzel anlamlı isim yazarsanizda sevinirim
Teşekkür ederimSima simge sanem selda sahra sıla sevde sevil
Selvi sedef
annemle babamın baş harfleri S başlıyor o yüzden onlara uygun olsun istiyorumTamam, o halde oyumu Simya'dan yana kullanıyorum.
Neden S ile başlıyor peki? Bizim ailede de S ile isim çoktu, sütlaçların üzerine tarçınla baş harflerimizi yapardı annem ve s olanların hepsini abim yerdi
Babası Selen istiyor ama ben kararsızım çok
Saydığın isimler arasında en hoş o geldiBabası Selen istiyor ama ben kararsızım çok
Selen kulagada hoş geliyor aslındaBenim kızımın ismi de Sezen :)
Saydığınız isimler arasında da Selen. Ne kadar Selen tanıdıysam hepsi de çok güzeldi :)