- 12 Kasım 2011
- 5
- 0
- Konu Sahibi mutsuzkelebek
Merhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş olsun, sınıf listesinde daha yukarıda yer alırMerhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
babasi ne diyor?
Merhaba sağ salim kucağınıza alın inşallah şahsi fikrim Kuranda geçen isimlerden yana bugün öğrendim Afra cennette ayak basılmamış toprak demekmiş belki birgün Rabbim bize de nasip ederse koymak isterim ilk defa bir isim ağzıma dolandıMerhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
Ozelden soyadinizi gonderirseniz analiz yaparim. En uygun olan harfleri soylerim ona gore degerlendirirsiniz.Merhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
Bence Güneş ..Merhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
Güneş ismi çok güzelMerhaba! Kızlar 27 haftalık hamileyim , kızıma Talya , Pera Güneş ve Tanem isimleri arasından birini seçmek istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum sizce hangisi güzel ?
Ilk kez emir liva diye bir erkek ismi duyuyorum hayret ettim.Asel Lina yada ipek diye düşünüyoruz. Oğlumuzun ismi de emir liva