kızıma ilk ağda

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
358
Diğer
kızıma ilk ağday nasıl yapacağımı bilmiyorum kol altı bikini bölgesi nasıl konuşup yapacam ve en önemlisi ilk ağdada ne kullanacam tüylerinin azalması için ilk alışta ne sürsem karınca yumurtası yağı sürsem olur mu bana akıl verinopuyorumnanaktan

karınca yumurtası yağının orjinal olduğundan eminsen sür tabiki. ayy ne zordur şimdi kendisi istemiyor mu ağda yaptırmak

Çöpçü kızın kaç yaşında bilmiyorum ama,ilk kez karşılaşacağı ve ona acı vereceğinden emin olduğu için korkması doğal.Eczanelerde satılan bir krem var,lokal olarak uyuşturuyor.Ben laserden 20 dk önce sürüyordum,hiçbir şey hissetmiyordum.Burada isim yazmak doğru değil sanırım ama eczaneden bilgi alabilirsin.Canı yanmaz ve korkmaz bence.Kolay gelsin.

bikini bölgesine niye ağda yapacaksınız ki? kenarları tamam da bikini bölgesindeki tüyleri kökünden almak hiç sağlıklı değil.. ayrıca his kaybına da yol açabiliyor ilerde? hele şimdiden gerek var mı gerçekten?

Çöpçü canım bende ilk ağdamı yaparken eskiNAR arkadaşımız dediği gibi kremi kullandım... bence al kızında acı çekmemiş olur

evet yaa bende ağda yapmamıştım çok iyi hatırlıyorum tüy dökücü krem kullandım sonra rahatsız oldum ağdaya kendi kendime geçtim

kızım sekizinci sınıfa geçti

kremin adı emlaydı ama tam emin değilim sorup tekrar yazarım canım
kuzenimin ilk ağdasını bu kremi kullanarak benim sürekli gittiğim sir ağda salonunda yaptırdık
zaten kendiside rahattı,acıda çekmedi.
hassasta davranıldı kısa sürede bitti gitti hihoyyyt
şimdi kendi rahatça gidiyor
bacak koltukaltı için ama canım bikiniye şimdilik tüy dökücü kullanıyoo

Krem emla, sağlık karnesine de yazılabiliyor. Ama bolca sürüp streçle ya da hava aldırmayacak bir naylonla 45 dk civarı sarılı tutarsanız uyuşturuyor. Ayrıca sitede bir doktor bikini bölgesinde iç kısımlara kaçırılmaması gerektiğini yoksa tahriş yapabileceğini söylemişti. Prospektüste de bazen tahrişe yol açabileceği yazıyor. O yaşta bir çocuk için doktora danışılıp kullanılmalıdır bence.

burda yazılanlara bakarsam ben en iyisi şu bildiğimiz klasik çamsakızı ağda yapayım
arkasınada karınca yumurtası yağı süreyim benim isteğim kızımın benim gibi kıl tüylee uğraşmaması

bence emlaymış karınca yumurtasıymış hiç öyle şeylere kalkışmayın eğer çekinmezse bi kuaföre götürün 10 dk da çok güzel bi şekilde yapıyolar ve bizim yaptığımız bilinsiz oluyor dağıtabilirsiniz
kuaförler daha bilinçli..

valla benim kuzenlerimle yaşıtlar ben aldım götürdüm kuaföre kadına nazlanamadılar tabi kaydirigubbakcemile3

canım gerçekten zor işler bunlar..ama kızın8 snıftaysa sanırımdaha önce tüy sornu için başka yöntenmler kullanmışsınızdır.tüy dökücü krem v.s.
bencede eğer çevrenizde varsa sir ağdaya götürün derim.benimde ayn yaşlarda kızım var.kolatı hiç sorunn olmadı.epilasyon aletleriyle hallettik.ama bikini bölgesi problemdi.kuzenleriyle birlikte ağdaya gitmesi için ikna ettim.başta çekindi ama şimdi kendide çok memnun..

ya siz bilirsnz elbet ama bana da en iyisi kuaföre git,çok rahat olacak dediler ve sir ağdayı çok övdüler ama sirağda yüzünden başıma gelmeyen kalmadı böyle bir konu da açtım bu başlıkta istrseniz bakarsınız.bence yaptrmayın sir ağda derim.

ilk kez ağda yapacaz çünkü daha yeni yeni çıkmaya başladı

Emlayı sağlık karnesine yazdırabilir miyiz?Devlet ödüyor mu?Ben de kızıma ağda yapacam ama çok acıcak diye korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…