karınca yumurtası yağının orjinal olduğundan eminsen sür tabiki. ayy ne zordur şimdi kendisi istemiyor mu ağda yaptırmak
Çöpçü kızın kaç yaşında bilmiyorum ama,ilk kez karşılaşacağı ve ona acı vereceğinden emin olduğu için korkması doğal.Eczanelerde satılan bir krem var,lokal olarak uyuşturuyor.Ben laserden 20 dk önce sürüyordum,hiçbir şey hissetmiyordum.Burada isim yazmak doğru değil sanırım ama eczaneden bilgi alabilirsin.Canı yanmaz ve korkmaz bence.Kolay gelsin.
canım gerçekten zor işler bunlar..ama kızın8 snıftaysa sanırımdaha önce tüy sornu için başka yöntenmler kullanmışsınızdır.tüy dökücü krem v.s.
bencede eğer çevrenizde varsa sir ağdaya götürün derim.benimde ayn yaşlarda kızım var.kolatı hiç sorunn olmadı.epilasyon aletleriyle hallettik.ama bikini bölgesi problemdi.kuzenleriyle birlikte ağdaya gitmesi için ikna ettim.başta çekindi ama şimdi kendide çok memnun..
Emlayı sağlık karnesine yazdırabilir miyiz?Devlet ödüyor mu?Ben de kızıma ağda yapacam ama çok acıcak diye korkuyoruzKrem emla, sağlık karnesine de yazılabiliyor. Ama bolca sürüp streçle ya da hava aldırmayacak bir naylonla 45 dk civarı sarılı tutarsanız uyuşturuyor. Ayrıca sitede bir doktor bikini bölgesinde iç kısımlara kaçırılmaması gerektiğini yoksa tahriş yapabileceğini söylemişti. Prospektüste de bazen tahrişe yol açabileceği yazıyor. O yaşta bir çocuk için doktora danışılıp kullanılmalıdır bence.
Ablacım zaman yolcusu musun, sağlık karnesi mi kaldıEmlayı sağlık karnesine yazdırabilir miyiz?Devlet ödüyor mu?Ben de kızıma ağda yapacam ama çok acıcak diye korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?