Merhaba arkadaslar hemen konuya gireyim zira cocuklardan zaman buldukca yaninizda olabiliyorum. Birbirimizi pek sevmedigimiz ablam annemle yasiyor annem cocuklarimi gormek istedikce gotururum ramazan dolayisiyla daha az gelecegimi bastan soylemistim kendisine kizim arada orada yatiya kalir buyuk ablam geldiginde onunla yatar o yokkende sevmedigim ablamla yatar iliskilerine fazla mudahale etmiyorum.dunde annem cocuklari gormek istedi 1 saat kaldim kalktim merdivenlerden inerken kalmak istedigini soyledi annem de kalmak istiyorsa gelsin annesi hadi gule gule sana dedi gulerek.her ne kadar oruclu zor olur desemde ikna edemedim.ve kaldi. 3 saat sonra aradim cocugu sormak icin annem agliyor namazdan sonra getirecegim dedi bende oruclusun cikma ben alirim dedim gittim aldim fakat cocuk tuhafti zorlamadan anlatmaya ikna ettim fakat once teyzemle aramda sir anlatamam dedi.biraz daha ikna cabasindan sonra anlattiktan sonra bir daha teyzesine gidebileceginin garantisini istedi.sonunda teyzesinin sarj aleti kayboldugu icin sinirlendigini ona bagirdigini aglamaya baslayinca kolundan surukleyerek baska bir odaya goturdugunu ve aglayacaksan burada agla HAYVAN dedigini anlatti korkmasin diye cok tepki vermeden dinledim sonra ne oldu dedim.sen gelmeden once bunlar aramizda sir eger annene anlatirsan seni asla buraya getirmez bizi hic goremezsin demis.dunden beri cok kotuyum okudugunuz icin tesekkur ederim.kiymetli dusuncelerinizi okumak isterim.kendi yaptirimlarimda aklimda suan saglikli dusunmek icin biraz sakinlesmek istiyorum