• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizima hak ettigi ismi bulamiyorum lütfen yardim edin....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah bebeğini sana, seni de bebeğine bağışlasın inşallah...

Kızının adını YAŞAM koy.
Çocuğu zar zor hayatta kalmış çok sevdiğim bir babanın kızına koyduğu isimdi bu. Yaşam...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve analı babalı büyütsün canım, Hepimizin bebişleri sağkla doğsunlar inşallah.İsim çok önemli bence de ben de henüz karar veremedim. Ama sana Ecrin Selcan çok anlamlı olur bence...Ecrin Allah ın lütfu, Selcan güçlü kuvvetli demek...

Arkadaslar Bebegim 13.12.11 günü Sezeryanla 4hafta önce Dunyaya geldi.karnimda gelisemediginden sadece 1600g dogdu,3 hafta yenidogan ünitesinde kalarak 2000g olduktab sonra evimize geldi. Sagligi cok iyi hicbir engeli yok cok sükür. Hatta erken gelmesi bile bir Mucize oldu, baska bir sebepten gittigim dr.da ctg de kalp atislari pek iyi duyulmadi,birgecelik düzenli kontrolden sonra sezeryana karar verildi benim hayati tehlikem oldugundan dolayi tam bayilttilar.ve bebegim dogdugunda gördükleri kordonun ikikere boynuna sarilmis oldugu,yani tesadüfen kontrole gitmeseydim Bebegim savasini kaybedecekti...Allahima bin sükür ediyorum. Adinida Babamin istegi olan Sezin koyduk anlamina bakmadik cünkü bizim icin önemli olan babamin bunu bizden cok istemesiydi. ;))

Çoooooook sevindim,siz de bebeğiniz de iyisiniz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah analı babalı büyütsün kızınızı,onu da size bağışlasınigüle güle büyütün Sezin'i inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back