Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkızıma bulduğumuz isimler hangisini koysak
Eylül ve Asya isimlerini sevmiyorum.. Bir ayın veya bir kıtanın ismini koymak biraz saçma geliyor bana. Hani yakında Mart, Afrika diye isimler çıkacak diye korkuyorum:)
Gülce biraz dizi karakteri ismi gibi geldi bana Açık tenli bir bebek bekliyorsan ben bembeyaz bebişlere DURU ismini çok yakıştırıyorum, hem gençliğindede rahat taşıyacağı bir isim olmalı dimi :)
ben pek sevmiyorum asya eylül gibi isimleri... zaten her yıl bir isim furyası çıkıyor her yeni doğanın adı o isimlerden oluyor... bir ara mertcanlar-furkanlar-aleynalar-ilaydalar-sudenazlar modaydı..herkes o isimleri koyardı... şimdide ecrinler ceylinler eylüller moda... bence çocuğunun ismi herkezte olmamalı bir farklılığı olmalı canım... Gülce bu tüm isimlerden çok farklı ve güzel bence...