günaydın bayanlar çalışan bi bayanım ve 4 yaşında bi kızım var geçen sen 3 yaşında kreşe başladı sabahları uyanması sorun oluyordu çok ağlıyordu kendisi ananesinde kalmak istediğini söledi ama ben izmirde yaşıyorum annem bursada kurban bayramına gidince bıraktık ama çok özledim öyle böyle değil kreşin 3 katı parayı yollara döktüm hafta sonu dinlenememe yorgunlukta cabası şimdi tekrar kreşe başlattık ilk 2 gün güle oynaya gitti şimdi yine ağlayarak ayrılıyor seni özlüyorum diyo daha sonra okulu aradığımda siz gittikten sonra sustu hi sorunu yok diyo öğretmen hatta telefonda benimle çok neşeli konuşıyo akşam bütün gün görmedim diye ev işi hiç birşey yapmıyoruz onunla vakit geçiriyoruz anlamadım ananene götürelim deyince olmaz sizi özlüyorum diyo biliyorum ağladığı için bi gün okula göndermesem bidaha dahada beter olur ama içim sızlıyo pazertesi günleri hele işkence 2 gün evde beraber olunca aynısı devam etsin istiyo vallahi ne yapacağımı bilemiyorum
benim yaşadıklarımı yaşayan varmı bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şididen çooook teşekkürler:2::2::2::2::2::2:
benim yaşadıklarımı yaşayan varmı bana yardımcı olursanız çok memnun olurum şididen çooook teşekkürler:2::2::2::2::2::2: