Kizima babaanne ismi 😖

beni de babaannem büyüttü, yeri çok özeldir benim için eşinizin minnwt borcunu anlıyorum ama ödemenin yolu ismini bu şekilde koymak değil. hemfikir olsanız neyse de... Bababanne hayatta mı? onun böyle bir talebi mi var da eş bu kadar ısrarcı?

Kendi istediğin ismi koy . Annem yıllarca üzüldü bu konuda. Şimdiki aklım olsa ortalığı birbirine katardım, istediğimi yapardım diyor.Babam gidip abimin ismini büyük dedemizin ismini koymuş. Hep içinde kaldı kadının.bir deneme yap tamam iki ismi koyarım ama ikinci erkek olursa asla sen karışmayacaksın ,ona kendi istediğim tek ismi koyacağım de. Ya da buna kendi istediğim ismi koyarım ikinciye dedenin ismi olur de. Kabul ederse bir daha doğum yapma böyle adama ikinci kez babalık yaşatma zaten. Ben eşimle baştan anlaşmıştım, erkek olursa o koyacaktı kız olursa ben.iki kızım oldu bir isim önerisinde bile bulunamadı,çok fena dolandırıldım diyorbirde olurda iki isim koyarsan herşeyini kendi seçtiğin isimle yaptır ,kapı süslerini,dağıtmalık bebek şekerlerini,vsvs bütün aileni tembihle senin seçtiğin isimle hitap etsin o istediği kadar babaanne adı söylesin,sen inatla kendi seçtiğini kullandır çevrene çocuk büyüdüğünde ,senin seçtiğini kullanır.

2. İsime çok sevdiğin bi isim bul. İlerde hep 2. İsimle hitap et. Kuzenimin 2. İsmi kimlikte vardır ama hiç öyle hitap eden yoktur. Yani en çok hangisinin söylendiği önemli olan. Orta yolu bul bence..

İsim hakkı annenin olduğu kadar babanında hakkı bence.Sonuçta kendi kendine oluşmuyor değil mi?Gelelim büyüklerin isimlerinin konmasına ilk ismi kendiniz verin kv ismini de ikinci isim olarak teklif edebilirsiniz.
Allah aşkına erkek napiyo? Bi anlık zevkine çocuk oluyor işte,hamileliği, mide bulantısı, kontrolleri, doğum öncesi ağrıları, doğum sonrası ağrıları, meme yaraları hep anne çekiyor.

Iyyy bi de kendi mi dedi benim adimi koysunlar diye.
Hele ağama bak sen hele.
Sanki 7 köyün sahibi, soylu bir kan.
Sadrazamın solundan düşmüş sanki.

Gorumcemin adi babannesinin adi. Kv 30 yil sonra hâla çok pişman olduğunu söyler

Cinnet gecir, yik o evi.

Böyle ezik kadinlar bide anne olup kendi gibi ezik kizlar yetistiriyorlar
Bu haddi nereden buluyorsunuz?
Ezik diye küçümsemek sizi yüceltiyor mu?
Sizin gibi istedigi bir şeyi elde etmek için yalandan kendini yerlere atmadığı için mi ezik oluyor?

Koymayın tabi ama ısrar ediyosa yapılacak tek bişey var ikinci ismi sizin koyup asla ilk ismiyle hitap etmemek zaten eski kötü bir isimse ismi de merak ettim bu arada ilerde 18 yaşına gelince kendisi ilk ismini sildirir siz hiç kullanmayın o öyle hitap ettiginde de kızın onun adı bu diye sizin verdiğiniz isimle yapacak bişey yok ama doğum belgesini saklayın nüfusa beraber gidin

Bende eşine kıl oldum nefret ediyorum düşüncesiz adamlardan hiç karnında 9 ay çocuk taşıyıp dünyanın en büyük acısını yaşayıp çocuk doğurmuş mu ki şak diye şu isim olacak bu isim olacak diyor azıcık düşünceli bir adam olsa senin o çocuk üzerindeki hakkını düşünüp sana bırakırdı ya da sadece bir öneri sunardı

İsim hakkı annenin olduğu kadar babanında hakkı bence.Sonuçta kendi kendine oluşmuyor değil mi?Gelelim büyüklerin isimlerinin konmasına ilk ismi kendiniz verin kv ismini de ikinci isim olarak teklif edebilirsiniz.

Valla kimse kusura bakmadim Bastan sonra kadar yirtilip paramparca olan bensem Eger, isim hakki da benimdir diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…