Merhaba herkese. Kızım 13 yaşında. Telefonu var. Mecburi oldu aslında bu durum. Eşim de ben de çalışıyoruz. Sabah birlikte çıkıyoruz,kızım öğlen okuldan servisle eve dönüyor. Biz dönene kadar yalnız kalıyor. Ulaşabilmek, ne yaptın evde misin,döndün mü gibi soruların cevabı için telefon aldık ona ama anlaşılan o ki, doğru karar vermemişiz. Tamamen iletişim amaçlı kullanırız derken kızım başka yerlere de bulaşmış. Birkaç kez yakalamışlığım oldu ancak her defasında söz verdiği için tolere ettim. Bu sabah sahurdan sonra odasına gittim üstünü örtmeye… Telefonu yanındaydı,öylece uyuyakalmış. Telefonunu şarja takiyim derken ekrandaki şeyle donakaldım. Yasakladığım uygulamaya yeniden girmiş ve yazışmış. Discord adında bi uygulama… Çevre arkadaşları ve internetten edindiği arkadaşlarıyla Küfürlü ve cinsel içerikli yazışmalar, gizli insta hesabı açmalar vs. Babasıyla tartışmıştı ve bunu arkadaşına anlatırken ettiği küfrü görünce de kan beynime sıçradı. Uyandı. Telefonu elinden aldım. Artık bu konuda gösterdiğim toleransım bittiği için bağırdım ona. Güvenimi yitirdim. Telefon olayı bitmiştir bizim için ve ulaşım sağlamak için akıllı saati çocukça bulduğu için de istememişti. Bunun için önerilerinizi bekliyorum hanımlar. Önümüzdeki hafta bir çocuk psikologuna götürmek istiyorum. Ben herşeye yetişmeye çalışan bir anneyim. Eve,çocuklara,işe derken kendime asla zamanım yok. Varım yoğum çocuklarım ama yetemedim demek ki,bi yerde eksiğim var. Ağabeyimi kaybettim 3 hafta önce, hastane süreci vs derken ihmal mi ettim? Bazen düşünüyorum da keşke annem de benimle bu kadar ilgilenseydi diye ama ben neden yetemiyorum,yanlışım nerde? Ben kızımı nasıl koruyabilirim?