Kızım :(

Evet canım ateşimiz Yk en fazla 37ye çıktı

37 normal vücüd isisi zaten. Zatüre olsa hem ates olur, hem öksürmekten duramazdi cocuk. Ve derhal hastaneye alinirdi. Hafta sonu olunca hastalik azalmiyor ya? Yada pazertesi daha siddetlenmiyor. Madem evden tedavi yeterli, niye hastaneye kaldiriliyor?

Bence baska uzman doktora git canim. Teshisi bana yanlis geliyor.

Yaaaa herkes öyle diyor çocuğun rahatsız edici bi öksürüğü Yk ateş de normal seyrediyor İnan’ın kafam karıştı
Film çekti ama bilmiyorum bi uzmana daha götürücem

Yaaaa herkes öyle diyor çocuğun rahatsız edici bi öksürüğü Yk ateş de normal seyrediyor İnan’ın kafam karıştı
Film çekti ama bilmiyorum bi uzmana daha götürücem

Yani zatüre cok ciddi bir hastalik, cocuk nefes almaya bile zorlanir. Bide hastane alimini 3 gün ertelemek, cidden zatüre olsa, olmayacak bir seydir. Cocuk daha kötü olurdu.

Cocuk nasil bu arada? Neseli, oynuyormu?

endiselenmeyin buyuk ihtimal damardan antibiyotik verecekler daha hizli toparlayacak. ortalama 2 ila 3 gun yatarsiniz. dr kontrolunde olacak hersey iciniz rahat olsun.

Yani zatüre cok ciddi bir hastalik, cocuk nefes almaya bile zorlanir. Bide hastane alimini 3 gün ertelemek, cidden zatüre olsa, olmayacak bir seydir. Cocuk daha kötü olurdu.

Cocuk nasil bu arada? Neseli, oynuyormu?
Gayet neşeli iştahı iyi azalma yok ateş çok değil sadece öksürük ( çok rahatsız edici değil)
Balgamını atamıyor tek sıkıntı o İnan’ın çevremde ki herkes zatürreli çocuk böyle olmaz diyor

Zatüre de çok ateş yükselmiyebiliyor.bnde olmuştum...geceleri elktrik çarpıyorfu sanki.öksürükten boguluyordum.

Teşekkür ederim umarım
Bende 4 gun yattım zatureden...oglumda geçenlerde 3gun yattı...korkack bir drm yok.zature 2 çesit demişti dr bana.bi halk arasında yaygın olan bu tür zatüreler..korkack bir drm yok...acil şifalar.

Merhaba kızınız nasıl oldu. Neler yaptınız. Benim kızım da basit bir öksürük oluyor film çekip zatüre diyorlar ikidir. Kafam cok karısık cok uzgunum

Zatürede canım çok ateşi olur. Sen ateş yok diyorsun, arkadaşlara katılıyorum uzman bir gögüs doktoruna götürün. Pekmeze gelince biraz birdeneyin takip edin çok geçmiş olsun.
Yok yok olmuyor. Kızım da zerre ateş yok öksürük çok az ama zatürre.Korkumdan bir sürü doktora götürdüm hepsi aynı seyi soyluyor. Kafam bulandı artık iyice uzuntuden

Iyide atesi filan yok muydu? Enfeksyon habercisi gecmeyen atestir
Hiç ateşi yoktu hem de hiç öksürük yok denecek kadar az.Sadece tek bir gün burun akıntısı. Pat bir röntgen agır derecede zatürre teshisi.Malesef iki seferdir durum aynı.

Hiç ateşi yoktu hem de hiç öksürük yok denecek kadar az.Sadece tek bir gün burun akıntısı. Pat bir röntgen agır derecede zatürre teshisi.Malesef iki seferdir durum aynı.
Valla cok tuhaf.. cocugun burnu akmaz mi? Ee her burnu aktiginda rontgen cekilmiyorki? Yani bunu her seferinde yapsan bile cok zararli

Baska bir doktora danistinizmi? Yani röntgende gösterecek derecede zatüre olan çoçuk ateside olur ve en çok öksürmesi çok olur, nefes darligi felan yasamasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…