- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
Film çekti ciğerlerdenAteş yok sadece öksürükle zatürre teşhisi bana da değişik geldi bence birine daha gösterin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film çekti ciğerlerdenAteş yok sadece öksürükle zatürre teşhisi bana da değişik geldi bence birine daha gösterin
Ha deniz suyu var evde kullanıyorum teşekkür ederimismini bilmiyorum ama bir kaç marka var sanırsam, bütün eczanelerde olacağından eminim, bebeklere burundan verilen deniz suyu diye sorsanız bilirler.
Evet canım ateşimiz Yk en fazla 37ye çıktı
Yaaaa herkes öyle diyor çocuğun rahatsız edici bi öksürüğü Yk ateş de normal seyrediyor İnan’ın kafam karıştı37 normal vücüd isisi zaten. Zatüre olsa hem ates olur, hem öksürmekten duramazdi cocuk. Ve derhal hastaneye alinirdi. Hafta sonu olunca hastalik azalmiyor ya? Yada pazertesi daha siddetlenmiyor. Madem evden tedavi yeterli, niye hastaneye kaldiriliyor?
Bence baska uzman doktora git canim. Teshisi bana yanlis geliyor.
Yaaaa herkes öyle diyor çocuğun rahatsız edici bi öksürüğü Yk ateş de normal seyrediyor İnan’ın kafam karıştı
Film çekti ama bilmiyorum bi uzmana daha götürücem
Gayet neşeli iştahı iyi azalma yok ateş çok değil sadece öksürük ( çok rahatsız edici değil)Yani zatüre cok ciddi bir hastalik, cocuk nefes almaya bile zorlanir. Bide hastane alimini 3 gün ertelemek, cidden zatüre olsa, olmayacak bir seydir. Cocuk daha kötü olurdu.
Cocuk nasil bu arada? Neseli, oynuyormu?
Teşekkür ederim umarımendiselenmeyin buyuk ihtimal damardan antibiyotik verecekler daha hizli toparlayacak. ortalama 2 ila 3 gun yatarsiniz. dr kontrolunde olacak hersey iciniz rahat olsun.
Zatüre de çok ateş yükselmiyebiliyor.bnde olmuştum...geceleri elktrik çarpıyorfu sanki.öksürükten boguluyordum.37 normal vücüd isisi zaten. Zatüre olsa hem ates olur, hem öksürmekten duramazdi cocuk. Ve derhal hastaneye alinirdi. Hafta sonu olunca hastalik azalmiyor ya? Yada pazertesi daha siddetlenmiyor. Madem evden tedavi yeterli, niye hastaneye kaldiriliyor?
Bence baska uzman doktora git canim. Teshisi bana yanlis geliyor.
Bende 4 gun yattım zatureden...oglumda geçenlerde 3gun yattı...korkack bir drm yok.zature 2 çesit demişti dr bana.bi halk arasında yaygın olan bu tür zatüreler..korkack bir drm yok...acil şifalar.Teşekkür ederim umarım
Bizimkini de öyle yoğun öksürük de Yk ama ara sıra oluyor sadece ama umarım tez vakitte atlatırız size de çok geçmiş olsunZatüre de çok ateş yükselmiyebiliyor.bnde olmuştum...geceleri elktrik çarpıyorfu sanki.öksürükten boguluyordum.
Merhaba kızınız nasıl oldu. Neler yaptınız. Benim kızım da basit bir öksürük oluyor film çekip zatüre diyorlar ikidir. Kafam cok karısık cok uzgunumiyi akşamlar herkese lütfen konum hemen taşımasın
Kızım on gündür gripdi (18 aylık daha) aile hekimine muayene ettirdim ilaç falan kulladınk ama hafif bi öksürüğü var geçmeyen.
En iyisi bi çocuk doktoruna götürmek dedim aldım gittim bugün akciğer enfeksiyonu zatürre dedi
Önü haftasonu diye yatırmadı antibiyotik başladık hemen
Pazartesi yatacağız kızlar tecrübeli anneler varmı böylesi bir durum yaşayan bana bi şeyler söyleyin hastaneden geldiğimden beri üzüntüden başım inanılmaz derecede ağrıyor
Yok yok olmuyor. Kızım da zerre ateş yok öksürük çok az ama zatürre.Korkumdan bir sürü doktora götürdüm hepsi aynı seyi soyluyor. Kafam bulandı artık iyice uzuntudenZatürede canım çok ateşi olur. Sen ateş yok diyorsun, arkadaşlara katılıyorum uzman bir gögüs doktoruna götürün. Pekmeze gelince biraz birdeneyin takip edin çok geçmiş olsun.
Aynı durumdayız. SoktayımGayet neşeli iştahı iyi azalma yok ateş çok değil sadece öksürük ( çok rahatsız edici değil)
Balgamını atamıyor tek sıkıntı o İnan’ın çevremde ki herkes zatürreli çocuk böyle olmaz diyor
Hiç ateşi yoktu hem de hiç öksürük yok denecek kadar az.Sadece tek bir gün burun akıntısı. Pat bir röntgen agır derecede zatürre teshisi.Malesef iki seferdir durum aynı.Iyide atesi filan yok muydu? Enfeksyon habercisi gecmeyen atestir
Valla cok tuhaf.. cocugun burnu akmaz mi? Ee her burnu aktiginda rontgen cekilmiyorki? Yani bunu her seferinde yapsan bile cok zararliHiç ateşi yoktu hem de hiç öksürük yok denecek kadar az.Sadece tek bir gün burun akıntısı. Pat bir röntgen agır derecede zatürre teshisi.Malesef iki seferdir durum aynı.
Hiç ateşi yoktu hem de hiç öksürük yok denecek kadar az.Sadece tek bir gün burun akıntısı. Pat bir röntgen agır derecede zatürre teshisi.Malesef iki seferdir durum aynı.