• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kizim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Benaslindayoum

Sabır da yorulur...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
6.184
7.671
198
Konum bir süre kalırsa sevinirim... Eski konum vardı kabizlik nedeniyle hastaneye götürmüştük kızımı 15 aylık... Makati vajinaya çok yakın demişti doktor ameliyat demişti... bugun üniversiteye goturduk ordakilerde ameliyat diyo.. 10 gün lavanta verdi bize kullancaz ona göre gitcez... Ameliyat olursa ilerde kakasını kaçırma sorunu olabilirmiş... şimdi olmazsa da ilerde sık enfeksiyon kapma ihtimali var bunun yüzünden böbreklerde zarar görebilir... bunlarin hepsi ihtimal tabi... sorum ne karar vermeliyiz şaşırdım kaldım. . Hastalığı anterior anüs

Konum bir süre kalırsa sevinirim... Eski konum vardı kabizlik nedeniyle hastaneye götürmüştük kızımı 15 aylık... Makati vajinaya çok yakın demişti doktor ameliyat demişti... bugun üniversiteye goturduk ordakilerde ameliyat diyo.. 10 gün lavanta verdi bize kullancaz ona göre gitcez... Ameliyat olursa ilerde kakasını kaçırma sorunu olabilirmiş... şimdi olmazsa da ilerde sık enfeksiyon kapma ihtimali var bunun yüzünden böbreklerde zarar görebilir... bunlarin hepsi ihtimal tabi... sorum ne karar vermeliyiz şaşırdım kaldım. . Hastalığı anterior anüs
Çok geçmiş olsun bilgim yok konu ile işgili ama Allah şifa versin

Tam bilgim yok ama sanırım ileride yapacağı pelvik egzersizleri ile kaka kaçırmanın önüne geçilebilir.
Ama sık tekrarlayan enfeksiyon ciddi risk.

Başka bir doktora daha mı gitseniz?
Allah şifa versin yavruna..

Tam bilgim yok ama sanırım ileride yapacağı pelvik egzersizleri ile kaka kaçırmanın önüne geçilebilir.
Ama sık tekrarlayan enfeksiyon ciddi risk.

Başka bir doktora daha mı gitseniz?
Allah şifa versin yavruna..
Evet kacirmanin önüne bu şekilde gecilebiliyormus bağırsak egzersizi

Back