• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım Zehra Şifa doğdu, cok mutluyum...

elifdem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
1.628
8
358
Ankara
Herkese merhaba.
görüyorumki bir çok kişi bebeğine kavuşmuş, çok sevindim. doğum yapmış herkesi tebrik ediyorum.
ben de 8 kasım gece saat 3 te normal doğumla kızıma kavuştum. tam 40 hatalık ve 3,530 doğdu kızım.oldukça zor bir doğum oldu bizimkisi ama yine de herşeye değer. çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin inşallah..
biraz iyileşelim doğum hikayemizi de yazarız. hala yatıyoruz.
Rabbim hepinize en kolay doğumları nasip eder ve doğumdan sonrada hep güldürür inşallah...

gözünaydın elifcimm allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı olsun..akrep burcu olmuş...işin zor..ayaklanınca:)çok akıllı oluyolar..aklına gelmeyecek şeyleri düşünüp söylerler...süper çocuklardır.tek kötü yönleri kinci olmaları her söledine ona her davranışına dikkat etmen gerek sen ne kadar hakılı olsan da konun da sana bişey için kızarsa hiç unutmaz..karşılığını hemen değil ama uzun bisüre sonra da olsa mutlaka verir..adil ve sevgi doludur lar ama emeklerin asla boşa gitmez..benin kızım da akrep burcu..
hayatta hep başarılı olur akrepler genel olarak tabi..
uykusuz geceler başladı demek...uykusuz kalmakta ayrı bi zevk aslında onun için
biraz fazla uyusa uyanmasını dört gözle beklyo insan
sütünü bol bol ver canım..doğum sonrası göğüslerin şişer göğüslerinin ucuna gelmeden dayanabileceğin sıcaklıkta sıcak suya batırılmış bez yay göğüslerine rahatlatır bide bebeğini her emzirmeden sonra uclarını temizleyip bepanten sür ucuna göğüs pedi koy sütyeni öyle tak yara olmasın diye emzireceğin zamanda karbonatlı suyla temzile öyle emzir hem göğsün yara olmaz hem bebeğinde pamukçuk olmaz...
konuyla ilgisi yok ama yeni anne oldunsa eğer bi nebze yardımcı olmak istedimm
sevgiyle kal herşey gönlünce olsuna.s.:emir_bebek:

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
sağlıklı mutlu hayırlı uzuuuuuun ömürler versin size bağışlasın amin

Back