Son derece ofkeliyim eşim sürekli kiziimi bana karşı dolduruyor kızım 12 yaşında orta 3.sinif öğrencisi derslerinde son derece başarısız tembelin teki bana karşı sesini yukseltince veya herhangi bir durumda ana kız catissak babası ondan tarafa oluyor ne oluyor annene böyle davranamazsin demiyor kızımın aklı fikri telefon tablet.Temizlik nedir bilmez hiç bir sey bilmez çalışıyordum uzun yıllardır yeni işten ayrıldim sırf öfkeli olmamak adina ilaç kullanıyorum.esim yıllardır aynı şeyi yapıyor.butun evin eşyasını camdan aşağı atmak herşeyi kırmak istiyorum.kizimda merhamet yok ağzını yaya yaya öylemi öylemi deyip duruyor bu beni daha da çileden çıkartıyor.bazen kizla babasını evde birakip oglumuda alıp çıkıp gitmek istiyorum.caresizim oğlum anasınıfına gidiyor hiç iyi değilim.salak bir adamla evliyim nefret ediyorum hayatta ki tek derdi yemek yemek bana sürekli hakaret ediyor çocukların yanında küçükken kızım tepki gösterirdi şimdi büyüdü bu durumu kullanıyor arsız arsız karşıma geçip gülüyor.benim tahammülüm kalmıyor.Babamin evine çıkıp gideyim diyorum ev berbat gecekondu sobalı sular buz gibi .Annemin akıl sagligi yerinde değil babam kahveden çıkmıyor sürekli borç yapıyor ev desen korkunç derecede pis ve dağınık gidip toparla sil şupur annem iki güne bozar.hem beceremez hemde yapilanida bozar temizlik düzen bilmez.evi terk edip gidemiyorum adam evden de gitmiyor sadece karnı doyar gecede birlikte olursak pamuk şekeri gibi sonrası yine aynı bir hafta ara ver adamın hakareti bitmiyor buda böyle bir manyak kızı ders çalışmıyor matematik ten 12 alıyor bir dersindende 4 almış hiç umrunda değil.