• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım uykuyu reddedıyooo

kamilisss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
499
0
31
Ne zaman hamılelıgımden dolayı kkya gıremedım sımdı dogum yaptım ve gerı dondum ama cok onemlı bı sıkayetım var kızım bır aylık daha ama kesınlıkle uyumuyo aksam saat 10 11 dedımı uyuyo sabahın yedısınde ayakta uykusunu nasıl alıyo nasıl rahat edıyo anlamıyorum cıldıracak gıbı oluyorum gunduzlerı cok huysuzlanıyo uyumaya calısıo sureklı ama 2 dakıka sonra uyanıyo ve sureklı meme agzında olacak ve farkettımde uyurken cok korkuyo korkup uyanıyo nabıcamı bılmıyorum uykusuzluktan aglıo ama besıge koyunca gozler hemen acılıo duzene gırermı yada aranızda bu durumu yasamıs bırı varsa lutfen yardımcı olsun cunku onunla beraber bende huzursuzlanıyorumm

benimki de gündüz uyumuyo uzun süre. ben de iyice yoruyorum. her istediğinde meme verniyorum ama seninki daha küçük sanırım. bi süre sonra iyice acıkıyo sızlanmaya başlıyo o zaman yanına uzanıp emziriyorum. memeyi kendiliğinden bırakana kadar kalkmıyorum. ama bazen inatla bırakmıyo o zaman da 15 dakika emdiyse ağzından çıkarıyorum memeyi. o zaman yer değiştirmediği için uykusu açılmıyor.

benim kızımda sürekli meme ağzında olsun istiyodu.meme olmasa elini emiyodu.emziğe alıştırdım.iyice yoruyorum emziği ağzına verdiğim anda gidiyo.kendi kendine olduğu yerde uyuyo.emziği sadece uyku için kullanıyoruz çok az emiyo zaten sonra ağzından bırt diye atıyo ve uykuya devam.şu an iki buçuk aylık

canim vala gene iyi uyuyorben geceleri hiiiçç uyumadigımı biliyorum aylarca..2 saatlik uykuya hasrettim.merak etme canim daha cokküçük gazi yada herhengi bişey onu rahatsiz eder.tabikidüzene girecek.ayrica ne güzel bırakmemende uyusun kalsin..korkuyor diyosun.benceo senin kokundan ayrildigi için kendine güvende hissedemiyor.

aynı durumu birebir ben yaşadım,gündüzleri çıldıracak gibi oluyordum,bana yardım edecek biri de yoktu,hiç merak etme günden güne daha iyi olacak,benim kızım 3 aylık,eskiye göre çok çok iyiyiz,muhtemelen bebeğinin gazı vardır ve uykuya daldıktan 5-10 dak sonra uyanıyordur.biraz sabret ve imkanın varsa mutlaka yardım al,bu dönemi daha iyi atlatırsın,sana kolay gelsin

onun şu an deliksiz uyuması gerekli.uyuya uyuya büyüyecek.
arkadaşlara katılmıyorum ben.
gündüz ne yap et onu uyut sen.
sallayarak,yanına yatarak,yanına uzanarak yada sürekli memede tutarak.
bebekler ilk 3 ay gündüz uykularını düzenli hale getirirlerse beyin gelişimleri ileriki yaşlar için çok iyi olurmuş.

aynı sorunu bende yaşamıştım canım.1 saat lık bile uykum olmuyodu malesef
ama bizim gaz sancısından kaynaklanıyodu.hemen hemen bu durum 3 ay sürdü.sonra düzeldi.sabret canımm:teselli:

Back