Çocuk Hastalıkları kızım uykuda ara ara nefes almıyor...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sehrayin

gül kokulu kızım
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
321
5
118
Diğer
kızım uykusunda sadece geceleri, sık sık nefes alıp uzun süre nefes almıyor,5-6 saniye belkide daha uzun süre bilemiyorum o an saniye tutmak aklıma bile gelmiyor, o süre zarfında nefes almıyor. sonra sık sık nefes alıp yine aynını yapıyor. çok telaşlanıyorum sizin bebeklernizdede oluyormu bu? lütfen yazın artık evhamdan kafayı yicem

Son düzenleme:
iyi geceler...
benim kuzenim bebeğide aynı şekilde ama prematüre doğdu 6 aylık şu anda durumu iyi yeni 9 aylık oldu ve oda nefes almayı unutuyor özellikle biberonla süt içerken nefesi kesiliyor mosmor oluyor ayağına vuruyoruz yada sallıyoruz öyle nefes almaya başlıyor ama 5-6 saniye kesiiliyor nefesi.. annesi gece başında bekliyor çünkü uykuda da nefes almayı unutuyor bazen... doktor zamanla düzeleceğini söyledi...sizin bebeğiniz kaç aylık...normal doğumsa eğer bi doktora götürmenizde fayda var derim...

geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir...

kızım haftaya yaşını dolduruyor inşallah.. sezeryan doğumla dünyaya geldi, doğduğunda küvezde kaldı 2 gün, doğduğu zaman ağlamamış. sonra bi doktor bana kızımın epilepsi olduğunu söyledi, tabi ben doktor doktor hastane hastane perişan oldum, en son tıp'a götürdüm epilepsi falan olmadığını söylediler, soğuk havaleymiş. şimdi o doktor benim aklıma düşürdüğü için epilepsiyi,herşeyden şüphelenir oldum
sormamın sebebide bu.. doktorlara bişey sormaya korkuyorum artık, saçma sapan teşhisler koyuyorlar,hiç anneyi babayı düşünmeden, en ufak bir test yapmadan hemde.....

hımm yaşı varmış kızımızın...siz bence ihmal etmeyin bilinçli bir annesiniz gidin doktora (doktordan korkmayın çekinmeyin asla) siz doktorun karşısında ne kadar bilinçli durursanız onların tavrı ve davranışları değişir/değiliyorda gerçekten...daha iyi muayene ederler araştırılar...

bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz?

canım uyku apnesi olabilirmi acaba.Bence böyle için içini yiyeceğine doktora götür çünkü hani böyle kendini rahatlatırsın tamam birşey yok dersin allah korusun ya önemli birşeyse önlemini almamış olursun bu sefer bence bir üniversite hastanesine götür oraları güzel araştırıyor

kütahyada oturuyorum.. üniversite hastanesine eşimin götüreceğini hiç sanmıyorum. saçma sapan bir doktor yüzünden dediğim gibi hastane hastane dolaştık, en sonda üniv. hastanesine gittik, minicik kızımı sokmadıkları şey kalmadı, eeg ekg röntgen kan testi kardiyoloji ve daha birsürü şey.. sonra epilepsi olmadığını söyledi prof. 3ay sonra siz yinede kontrole getirin dedi ama eşim asla götürmem dedi ve götürmedide. o zamanlar psikolojimiz çok bozulmuştu, ben herşeyinden şüphelenir olmuştum kızımın. eşimde sürekli bana sinirleniyordu haklı olarak... bir daha açılmamak üzere kapandı dedi ve kapattık (ben hala şüphelerdeyim tabi malesefe) bi kaç kez eşiminde aynen öyle ara ara nefes almadığı olmuştu uykudan uyandırmıştım,bak bana çekmiş kızım diyor şimdide :)
ben kontrolüne götürdüğümde doktora sorucam bunu, ama üniversiteye doktor gidin demeden eşimin götüreceğini hiç sanmam

gecmış olsun..
bende sızın gıbı şupheye kapılarak dr anlattım..
dr bana dudak kenarlarında,etrafında morarma oluyormu dıye sordu..
olmadıgı ıcınde ..
bırşey soylemedı ..
sonraları oyle bırşey olmadı..
cok şukur hamd olsun..
umarım sızınde bırşeyı yoktur..
gecer ınşaallah hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…