Bebek Beslenmesi kızım TV izliyor ???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

WaterLilly

Rüya'm benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
490
3
96
Antalya
kızlar son zamanlarda farkettik ki kızımın görüş alanına girdiğinde kızım televizyon izliyor. ışıklı ve hareketli görüntüler dikkatini çekiyor olmalı ama bu iyi birşey mi yoksa kızıma zarar verir mi bilemiyorum. ben başta hiç istemiyordum çünkü gözlerine zarar verir diye düşünüyordum. fakat dikkatini çeken ve oyalandığı birşey olması da iyi yoksa uyanıkken beni yanından ayırmıyor. ne yapmalıyım dersiniz kendi rahatım için çocuğuma zarar mı veririm acaba???

Benim kızımda tv seyrediyor ama en fazla 10 dakika kadar bide renkli ışıklı şeylere çok takılıyor.normaldir sanırım.

benim bebiş de tvye bakıyor yaklaşınca. ama gördüklerini sanmıyorum sadece ışığı dikkatlerini çekiyor olmalı.ben baktırmamaya çalışıyorum tvye ters yatırıyorum salondayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…