- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
Canım benimki 3.aya girecek tekmelerin saç yolmalarin haddi hesabı yok ağzına şepeşilleyi vuracam da çok küçük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay çok ilginç ya ben de bununla ilgili makaleleri okuyordum şimdi benim kızımda da kendi kafasına vurma çıktı 17 aylık daha, eğer yanlış birşey yaparsa kafasına vuruyor çok ilginç yanlış dediğim de şu şekilde mesela yürürken düşerse kitabını oyuncağını düşürürse birşey kırararsa kafasına vuruyor hızlı hem de ben elini tutuyorum hemen sen güzelsin akıllısın birşey olmaz diyorum sakinleşiyor, çocuklar birçok durumda yaparmış bunu dikkat çekme, rahatlama, hayal kırıklığı vb... benim ki kendini hayal kırıklığına uğratıyor sanırım ben bunu nasıl düşürürüm diye sinir oluyor. ev de kimse kimseye bağırmaz vurmaz vurmanın ne olduğunu nereden öğrendi diye düşünüyordum bende bir arkadaşı var ndan mı öğrendi içinden mi geliyor anlamadım,
Canım korkma3aylıkken oluyor öyle elini kolunu yeni fark ettiği için kullanıyor işte:)))Evet canım 3 aylık valla bilemiyorum şimdiki çocuklar cin gibi folik asit bebesi bunlar ama alismamasi lazım tabi sana vurmaya
2 yaşında kızım. normalde çok güler yüzlü. ama ne zaman kızsa, istediğini yapmazsak önce kendi kafasına vuruyor, siniri geçmezse bana vuruyor, tırmalıyor ya da saçımı asılıyor. benim ellerimle kendine bile vuruyor. normal mi bu ya. çok taktım kafama :2:
2 yaşında kızım. normalde çok güler yüzlü. ama ne zaman kızsa, istediğini yapmazsak önce kendi kafasına vuruyor, siniri geçmezse bana vuruyor, tırmalıyor ya da saçımı asılıyor. benim ellerimle kendine bile vuruyor. normal mi bu ya. çok taktım kafama :2:
Kesinlikle taviz vermeyin arkadaşlar istediği kadar vursun kafasini.. o kadar akillilar ki canlarini acitmazlar.. sadece istedikleri yapilsin diye sizi sinadiklari bir durum. . Sakin kalin görmezden gelin.. o davranışının sönmesini bekleyin. . Sizden bir tepki girmedikleri an vazgeçeceklerdir.. benim kizimda o yaslarda aglayarak istemeyi tutturmayi denediama ben hangi ortamda olursam olayim isterse ele güne rezil olacaksamda aglamasiyla istediği seyi yapmadim.. bir avm de kizimin yarim saat aglayarak benle beraber dükkanlari dolastigini bilirim.. ama benim sabrim ve inadim olmasaydi ve istedigini yapsaydim devamı gelecekti.. inat etim ve israrla onun susmasini bekledim ve onada aciklamada bulunmayi ihmal etmedim.. aglayarak istediği ni yapmayacagimi söyledim. . O olaydan sonra kizim asla aglama ve tutturma yapmadi.. simdi kendinden Küçükleri uyarıyor bide aglayarak bisey kazanamazsiniz boşa aglamayin diye...
Off off bunun adı 2 yaş sendromu canım, baya araştırdım çok zor bir dönemmiş ve geçermiş çoğunlukla. Benim kızım da 17 aylık olacak,şimdiden başladı o tarz hareketlere. Bir de kendi yaşıtı erkekleri itekleyip yere düşürüyor. Çok zıtlaşmamak, uyarmak, dikkatini başka yöne çekmek gerek bence.
Canım bir de hamilesin sanırım,Allah bağışlasın. Senin asıl zorluğun o olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?