- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Merhaba
Kızım 16 ayını bitirmek üzere. 11 aya kadar her şey güzeldi. Son 5 aydır saat başı çığlık çığlığa uyanıyor. Kucakta falan teskin etmek mümkün değil o meme illa girecek ağzına başka türlü asla uyumuyor.
Gece emzirmeyi keseyim dedim. Ağladıkça kucağıma aldım ninni söyledim öyle uyuttum. Bu sefer gene saat başı uyanıp kucağa alınmayı istedi.
Yani ne yaparsam yapayım uyanıyor. En uzun uyuduğu 2.5 saat o da nadiren.
Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Hadi şimdi evdeyim bir şekilde idare ediyorum ama işe başlayınca her şey çok daha zor olacak.
Uykusuzluktan perişan durumdayım.
Bu çocuk ne zaman düzelir![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kızım 16 ayını bitirmek üzere. 11 aya kadar her şey güzeldi. Son 5 aydır saat başı çığlık çığlığa uyanıyor. Kucakta falan teskin etmek mümkün değil o meme illa girecek ağzına başka türlü asla uyumuyor.
Gece emzirmeyi keseyim dedim. Ağladıkça kucağıma aldım ninni söyledim öyle uyuttum. Bu sefer gene saat başı uyanıp kucağa alınmayı istedi.
Yani ne yaparsam yapayım uyanıyor. En uzun uyuduğu 2.5 saat o da nadiren.
Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Hadi şimdi evdeyim bir şekilde idare ediyorum ama işe başlayınca her şey çok daha zor olacak.
Uykusuzluktan perişan durumdayım.
Bu çocuk ne zaman düzelir
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)