kızım retinasını yırtmış?

teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
sabah dr götürdüm.muane etti.yine çok ağladı kızım.içine boya sürüyolar çok acıtıyo o.bu sefer boyayı az tuttu düzeli dedi dr.ama hala var dı tabi.bugünde bandajlı durcak yarın açacağız.saat başı damla kullanıyoruz.15 gün kullanacak.ayın 15 inde tekrar bakacak.
görmesiyle ilgili bi problem çıkarmı dedim.onu biraz büyünce anlıycaz dedi cevap vermeye başlayınca algılamasına bakıcaz dedi.ama olabilirmişte.çocuklar çabuk toparlar ama derin çizmiş dedi.artık dua edip bekliycez.büyümesini.şimdilik mikrop almamasını sağlıycaz o kadar.
ne olur ellerini koruyun.ufacık bişi çok şeye sebep oluyo.

sakın üzülme cnm Allah'n izniyle hiç bişey olmaz. onlar faha melek Allah korur .. dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya iyi bilirim bende... benimde kizim hastalanmisti..5gun hastanede yattik.. kucucuk cocuguma yapmadiklari kalmadi.. insan cok kotu oluyo.. ama benim kine grip bulasmisti.yani gozle ilgili bisi degil.ama merak etme allahin izniyle iyi olur.UNUTMA HER SERDE BI HAYIR HER HAYIRDA BI SER VARDIR GONLUNU FERAH TUT.ALLAH SIFA VERSIN CANIM

ya iyi bilirim bende... benimde kizim hastalanmisti..5gun hastanede yattik.. kucucuk cocuguma yapmadiklari kalmadi.. insan cok kotu oluyo.. ama benim kine grip bulasmisti.yani gozle ilgili bisi degil.ama merak etme allahin izniyle iyi olur.UNUTMA HER SERDE BI HAYIR HER HAYIRDA BI SER VARDIR GONLUNU FERAH TUT.ALLAH SIFA VERSIN CANIM

canım bende senin gibi düşünüyorum.memlekete gidecektik böyle olunca vazgeçtik.her şerde bir hayır vardır belki büyük bişiyi böyle savmışızdır diyerek kendimi rahatlatıyorum.inşallah iyi olcak kuzum.zaten yapacak bişiyim yok dua etmekten ve temiz tutmaktan başka.artık büyüyüp cevap vermesini bekliycez

kızlar sabahta size yazmıştım kızım sabah parmağını gözüne soktu bi çığlık kopardı ardından göz yaşları aktı.uyanınca baktım ki gözünde bi çizik var.şimdi kartal göz hastanesine götürdüm.retinasını yırtmış hemde çok derinmiş.inşallah düzelir dedi.takip altına alcaz dedi.sabah tekrar kontrole gidicez.saat başı damlası var.
çok ağladı kızım.bende onunla birlikte nasıl kötü oldum.allah kimseyi çocuğuyla terbiye etmesin onların acısını göstermesin.inşallah görmesinde bi sorun olmaz
dua edin kızıma canlarım

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞALLAH İYİLEŞİR KÖTÜ BİŞEY OLMAZ RABBİM BEBEKLERMİZE KAA BELA HASTALIK VERMESİN ALLAHA EMANET BEBİŞLERİMİZ:Saruboceq:

canım bende senin gibi düşünüyorum.memlekete gidecektik böyle olunca vazgeçtik.her şerde bir hayır vardır belki büyük bişiyi böyle savmışızdır diyerek kendimi rahatlatıyorum.inşallah iyi olcak kuzum.zaten yapacak bişiyim yok dua etmekten ve temiz tutmaktan başka.artık büyüyüp cevap vermesini bekliycez

cnm inanmazsın sabah kahvaltıda senin durumu anlattım eşime. aklıma hemen bayramda memlekete gitmek istediğin geldi. hatta yazışmıştık bu konuyla ilgili. dedimki içimden belkide Allah bi şekilde engel oldu. belki daha büyük bişey olcaktı dedim. Allah beterinden korusun cnm. hiççç merak etme meleğin en kısa zamanda iyileşir. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım allahın izniyle bişecik olmaz miniğine allah esirger korur melekleri onun yanında ben bişe olmadına bütün kalbimle inanıyorum.bizde bile küçükken olan bazı yaralarımız hiç geçmez sanırız küçükken ya ama bir kaç sene sonra kaybolur bebeişinin gözüde böyle olcak inş.

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzucuğun. acil şifalar.

en kısa zamanda düzelir inşallah ,,nasıl oldu bebeğinin gözü iyiye gidiodur umarım,,iyiye gidecek tabe,,ALLAH DERMANSIZ BİŞİ VERMESİN BUNUNLA KALSIN İNŞ

teşekkürler kızlar.dün yine götürdüm ama açık hala yırtığı.yıkama dedi.dikkat etceksin mikrop kapmıycak dedi.damlasını kullancaz düzenli olarak.görme sorununda yaşına geldiğinde belli olur dedi.allah bütün kuzulara sağlık versin

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Cnm. çok geçmiş olsun. Çocukların iyileşme süreci büyüklere göre daha hızlıdır. Merak etme en yakın zamanda toparlar. Sen de daha fazla üzülme

çokk geçmiş olsun sinem canım çok üzüldümm inşş en kısa zamanda atlatır idil acill şifalar diliyorumm

kızlar sabahta size yazmıştım kızım sabah parmağını gözüne soktu bi çığlık kopardı ardından göz yaşları aktı.uyanınca baktım ki gözünde bi çizik var.şimdi kartal göz hastanesine götürdüm.retinasını yırtmış hemde çok derinmiş.inşallah düzelir dedi.takip altına alcaz dedi.sabah tekrar kontrole gidicez.saat başı damlası var.
çok ağladı kızım.bende onunla birlikte nasıl kötü oldum.allah kimseyi çocuğuyla terbiye etmesin onların acısını göstermesin.inşallah görmesinde bi sorun olmaz
dua edin kızıma canlarım

cok uzuldum canim yaa cok gecmis olsun...keskeler faydasiz bu saatten sonra ama keske eldiven taksaydin...:çok üzgünüm:

teşekkürler kızlar.yok denecek kadar tırnakları.korkumdan iki günde bir kesiyodum.korkulan başa geliyomuş işte.eldivenlerinide takmıyorum çoktan ama artık takıcam.ellerini çok emdiği için ıslatıyo üşüyo diye çıkarmıştım eldivenleri.
içim çok yandı dr muane ederken.ilk başta diğer gözüne baktı hiç tepki vermedi sonra o güzüne gelince feryat figan çok ağladı bende dayanamadım sabaha kadar bekliycem başında.gözüne elini sürmemesi gerekiyo.
dua edin ne olur bütün meleklere

inan icim yandi bunlari okurken yaa;...cok uzuldum cokk...senağlama

X