- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
Merhabalar. Kizim olacagini ogrendim. Isim konusunda cok kararsizim bana onerebileceginiz guzel kiz isimleri varsa paylasirmisiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mina ve Arya ismine bayildim tesekkurler ❤Mina
Alya
Arya
Arven
Beren
Beril
Beliz
Kumsal
Deren
Derin
Şimdilik aklıma gelen bunlar canım,,, hayırlı doğumlar
Bende size onereyim bana onerilenlerden o zamanBen de kız ismi arıyorum, konuyu takip edeceğim, önerilere açığım
MevaBende size onereyim bana onerilenlerden o zaman
Asel ismini cok begenmistim Kurani kerimde geciyor. Cenneteki bal irmagi demekmiş aklinizda bulunsun
Açelya
Esmira
Miray
Nisa
Bu isimlerde kibar hoş. Ama ben cok kararsizim o ayri tabi
Ay Benim kızımın ismi MirayBende size onereyim bana onerilenlerden o zaman
Asel ismini cok begenmistim Kurani kerimde geciyor. Cenneteki bal irmagi demekmiş aklinizda bulunsun
Açelya
Esmira
Miray
Nisa
Ay Benim kızımın ismi de mirayBende size onereyim bana onerilenlerden o zaman
Açelya
Esmira
Miray
Nisa
2 kızım varMina ve Arya ismine bayildim tesekkurler ❤
Juliet olmazz bence ya. Sacma olur ben yakistiramadim pek. Ama onerdiginiz isimler guzel onlari koysaniz daha mantikli. Hem bir babanjn cocugu uzerindeki en buyuk hakki ona hayirli bi isim koyacakmis. Ahirette hepimiz ismimis ile cagirilcaz. Juliet pek hayirli bi isim degil :) tabi gine sizin tercihinizBende kiz ismi arayanlardanim.. esime begendiremiyorum bir turlu...
Lidya
Pera
Umay
Kumsal
Ilgin ada
Nehir
Irmak
Aklimdakiler ama.esim.begenmiyor iste...
O.juliet koymak istiyor
Juliet olmazz bence ya. Sacma olur ben yakistiramadim pek. Ama onerdiginiz isimler guzel onlari koysaniz daha mantikli. Hem bir babanjn cocugu uzerindeki en buyuk hakki ona hayirli bi isim koyacakmis. Ahirette hepimiz ismimis ile cagirilcaz. Juliet pek hayirli bi isim degil :) tabi gine sizin tercihiniz
Yabanci isim diye degil. Anlami guzel ve hayirli bi isim koymakmis bir babanin evladi uzerinde ki en buyuk hakki :) inanip inanmamak size kalmis ben sadece bilgi vermrk istedim. Az oncedr yazdigim gibi sizin karariniz ama ben din inanc bir yana kizima juliet diye seslenmek garip gelirdi. Cok faha guzel isimler varO sizin inanciniza gore. Iyi insanlar isimleri yabanci diye cagirilmiycaklar mi yani. Anlam olarak kotu bir isim de degil zaten.
Allah size hayirli bi kiz evlat nasip etsin ❤ Nil ismi hic aklima gelmemisti ne kadar kibar aslindaHüma
Elvin
Elvan
Nil
Benim aklimdakilerde bunlar allah nasip ederde bir kizim olursa bu isimlerden birini koymayi istiyorum
Ben livanur yada Ebrar düşünüyorumMerhabalar. Kizim olacagini ogrendim. Isim konusunda cok kararsizim bana onerebileceginiz guzel kiz isimleri varsa paylasirmisiniz ?
Aminnnn cumlemize insallah hayirli evlatlar nasip etsin kiz erkek fark etmez ama gonulden gecen kiz cocuk rabbim tez zamanda benim gibi cocuk isteyenlere cocuk hamile olanlarada saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsinAllah size hayirli bi kiz evlat nasip etsin ❤ Nil ismi hic aklima gelmemisti ne kadar kibar aslinda
Bennimde kiz kardesmin ismi Miray o ismi vende cok seviyorumAy Benim kızımın ismi Miray
Ay Benim kızımın ismi de miray
Liva ismi ne kadar degisik ilk defa duydum :)Ben livanur yada Ebrar düşünüyorum
Livanur ,nurlu sancak demek .peygamber efendimizin sancağı .inşallah tüm müslümanlar orda toplancqzLiva ismi ne kadar degisik ilk defa duydum :)