Kızım olmadan asla

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
96
Hollanda
BETY MAHMUDİ yazarı
bu kitap ı 2 kez okudum 1 kez de filmini izledim ama bir 2 kez daha okumaya değer gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz:çok üzgünüm:senağlama

birde ALACAKARANLIK var oda süper dünyada çok satanlar listesinde şuan seri bir kitap 3. serisi basıldı ALACAKANLIK filmide oynuyo şuan sinemalarda 2. Sİ YENİAY 3. TUTULMA
KONUSU: aşk macera korku herşey var

BETY MAHMUDİ yazarı
bu kitap ı 2 kez okudum 1 kez de filmini izledim ama bir 2 kez daha okumaya değer gözyaşlarınızı tutamıyorsunuz:çok üzgünüm:senağlama

Ben de hem kitabını okudum hem filmini izledim uzun süre önce olmasına rağmen hala etkisindeyim..

Kızım Olmadan Asla kitabını yıllar önce bize orta okulda iken Türkçe öğretmenimiz kitap dinleme saatlerinde okuyordu, çok etkileyiciydi... Yıllar yıllar geçmesine rağmen hala ilgileri çeken bir kitap bence de okunması lazım...

ben de orta okuldaydım sanırım bu kitabı okuduğumda. kitap değiş tokuşu yaptığımı arkadaşımdan ödünç alıp okumuş, bir süre etkisinde kalmıştım. daha sonra filmini de seyretmiştim kısmen sanırım, ama her zaman olduğu gibi kitabın tadı bambaşka.

bnde okudum bu kıtabı kızlar sanırım orta sondaydım bnı cok etkılemstı cok aglamstım bncede okuyun pısman olmassınz..a.s

:çok üzgünüm: Başlığı görünce burnumun direği sızladı.:çok üzgünüm:
O nasıl bir hayat o nasıl bir anlatımdı kesinlikle mükemmel bir kitap.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…