• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızım Olacak, Bir Kaç İsim Arasında Kaldım, Lütfen Fikir İstiyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Güzel Kızıma Hangi İsmi Koymalıyım?

• Almila : Kırmızı Güzel Yanaklı ve Türk Savaşcı Kızı

OY: 13 24,1%
  • Mira : Kırmızı Büyük Yıldız ve Arapçada Münakaşa Etmek,Tartışmak

OY: 2 3,7%
  • Hira : Peygamber Efendimize (S.A.V) Vahiy Gelen Mağara

OY: 15 27,8%
  • Almira : Ay Tutulmasından Sonra Ayın Cevresinde Görülen Kızıllık

OY: 7 13,0%
  • Cemre : Ateş, Kor

OY: 6 11,1%
  • Beste : Ezgilerin Tümü.

OY: 11 20,4%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Kırıci cevap yazmayın lütfen..
Biz bu isimleri begendik sizden rica aralarından birine oy vermeniz. TEŞEKKÜRLER..

Almila
Mira
Hira
Almira

Cemre (bu ismi çok istiyordum ama anlamı kafamı karistirdi yine de size sormak istedim.)
Beste

Kırıci cevap yazmayın lütfen..
Biz bu isimleri begendik sizden rica aralarından birine oy vermeniz. TEŞEKKÜRLER..

Almila
Mira
Hira
Almira

Cemre (bu ismi çok istiyordum ama anlamı kafamı karistirdi yine de size sormak istedim.)
Beste

CEMRE ismini bende çok beğeniyorum hatta kızım olursa hep Cemre koyarım diye düşünürdüm , ama Peygamber efendimiz koymayın demiş sanırım,Cemile olarak değiştirmiş öyle bir şey duymuştum ama ne kadar doğru orasını bilemicem canım...

Ben kızım olsa Almira ismini koymayı düşünürdüm, anlamını çok beğenirim. Münakaşa anlamı olan ismi koyma lütfenn

Mira ve Cemrede olumsuzum gibi. Mira munakasa anlamina geliyor, Kuran da tartışmak,munakasa etmek demekmis.
Cemrede Ateş olunca kafam karısıyor. Ayrica seytan taslama yeri vs diye geciyor.
CEMRE ismini bende çok beğeniyorum hatta kızım olursa hep Cemre koyarım diye düşünürdüm , ama Peygamber efendimiz koymayın demiş sanırım,Cemile olarak değiştirmiş öyle bir şey duymuştum ama ne kadar doğru orasını bilemicem canım...
Evet canım,cemre ateş ve kor olunca anlami zaten kafami karistirdi ama yine de ankete ekledim.

Ben Cemre ismini beğeniyorum, anlamı da güzel bence, "ateş parçası" demekmiş. Bir ara biz de kızımız için düşünmüştük.
Dini boyutunu bilmiyorum, ama bence çok güzel bir isim.

senin için araştırdım biraz tamamen kendi fikrim. belirtiyim kimse rahatsızlık duymasın ben isimlerin manalarının çok önemli olduğuna inarım isminin anlamı kişinin karakterine akseder. hal böyle olunca cemre, mira, almila ismlerini elerim. almira isminin isim olarak uygun bulmadım (mana olarak) beste ismini de uygun bulmadım (biricik kızım olsa onun da biricik ismi olacak olsa o beste olmaz dı:KK66:) ben HİRA diyorum....

senin için araştırdım biraz tamamen kendi fikrim. belirtiyim kimse rahatsızlık duymasın ben isimlerin manalarının çok önemli olduğuna inarım isminin anlamı kişinin karakterine akseder. hal böyle olunca cemre, mira, almila ismlerini elerim. almira isminin isim olarak uygun bulmadım (mana olarak) beste ismini de uygun bulmadım (biricik kızım olsa onun da biricik ismi olacak olsa o beste olmaz dı:KK66:) ben HİRA diyorum....
Sagol canım ,hira yı da söylemek zor biraz, galiba Almila veya Almira arasında kaldım..

Back
X