Davranış Bozuklukları kızım okulda çok pısırık

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

inşallah dediğiniz gibi olur geçiçi bir durumdur neden çekinme duygusu içinde onuda anlamıyorum rahat bir çocuk normalde rahat büyüttük hiç sıkmadık özgüveni oluşsun diye elimizden geleni yaptık ama bakalım geçici bir dönem olmasını umut ediyorum

hayır kesinlikle başkasının yanında kızmak sıkmak yok sınıfına gidip gözlemde yapıyorum sessiz sessiz oturuyor ben çok hanımefendiyim akıllıyım diyor artık lütfen akıllı olma sende yaramazlık yap diyorum ama yok bizim çocukluğumuzda da öyleydi çocuklar konuşturulmaz ayıp sus derlerdi ben annemin yaptığı hataları yapmamaya çalışıyorum ama bir yerde bir hatam olmuştur mutlaka inanın bu durum beni çok üzüyor

üzülmeyin siz belli ki çok ilgili bi annesiniz...ama çocuklar ailelerinden çok farklı bi karakter geliştirebiliyor belki de mizaç olarak daha içe dönük daha sessiz çok konuşmayan bir yapısı olacaktır bu kötü bir şey değil ki...
sadece kendisine bi haksızlık yapıldığında buna ses çıkaramıyorsa işte ozaman pısırık olur siz de öyle durumlarda ne yapması gerektiğini uygun bir dille anlatırsınız

Onu bir spor dalında kursa gönderin ya da yeteneklerine göre kendine güveninin gelişeceği kurslara aktivitelere katılmasını sağlayın, o ne kadar çekiniyorsa siz o kadar onu sosyal ortamlara sokun, toplumdan kaçmasına izin vermeyin.

yardımlarınız için teşekkür ederim belkide dediğiniz gibi biraz içine kapanık olacak bakalım üstüne gitmeden zamana bırakmayı deniyicem

off ne kadar zormuş çocuk büyütmek bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum inanın bu durum beni çok üzüyor zamanla dahada kapanır diye çok korkuyorum dediğim gibi zamana bırakıcam belki geçici bir durumdur zamanla üstesinden gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…