- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
biz eskiden öğretmen duruma hiç bakmiyorduk.Kızım 1.sınıfa devlet okulunda başladık.ilk gün öğretmenin gelmeyeceğini öğrendik.ikinci döneme gelecek dediler tamam dedik.neyse ikinci dönemde gelmedi bu sefer başka bi öğretmen verdiler.bizde kızımızı alıp özel okula verdik.bize 4 yıl boyunca öğretmeni değişmeyecek sözleşmemiz o şekilde dediler tatilde bi öğretmedik öğretmeni gitmiş başka biri gelmiş.gelen öğretmen çok içimize sinmedi.daha okul açılmadan oda gitmiş zaten şu an öğretmeni belli bile değil.bizde ordan aldık bir çok kişinin tavsiyesiyle devlet okuluna verdik tekrar.öğretmeni çok tavsiye ettiler.telefonda tanıştık gayet ilgili bi öğretmen.okulda çok içimize sindi.burada eğitim işleri bu kadar çetrefilli maalesef.1 yılda kızıma aldığım 3.forma.
bakın ben küçükken çok çektim öğretmenlerden.
en kötü öğretrmende vardi beni tek ve arka siraya otururdu.. ağlaya ağlaya eve geldiğimi biliyorum anneme şikayet ettim. okula gitmek istemediğimi söledim. çünkü okulda tek engelli bendim (işitme kaybim vardi)
hiç ilgilenmiyordu beni başıboş birakiyordu ama ben gayretle tek başima geçtim sinifi.. hiç bişey öğrenemedim.
öğretmen sevgisini görmedim.
lütfen kızınızı ilgili sürekli öğretmeni seçin. iyi öğretmen demek iyi eğitim demektir.
ben çok çektim o öğretmen gittti başka okula verdiler de bizim siniftaki o öğretmeni unutmadi.. bi yerde görsem o öğretmeni gerçekten yüzünüze tükürmek istiyorum.
eğitim hayatimi çaldi.. bana iyi öğretmenlik yapmadi...