- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi sultannazik
-
Kızınız normal de teyzeniz biraz anormal gibi..slm arkadaslar.suan kizim biraz hasta. kizim hareketli ve cok merakli bi kiz cocugu. ben teyzeme sordum hastaligi icin ne yapabilirim diye, oda beni sucladi hep ciplak geziyorsunuz evde diye.cocugin hasta olmasi benim hatam oldugunu soyledi. ev kaloferli vesicak.kizim corap sevmiyor cikariyor. ayakkabi terlik falanda giymiyor. teyzemde sucladi beni senin sucun diye.cok uzuldum. sonra aklima geldi gecen sefer gece 3.4 gibi balkona cikmis, tebesirlerle balkonda resim cizmisti..hava cok soguk ordan kapmistir dedim teyzeme (kapi pimapen icrrden aciliyor ,disardan degil) acmis cikmis balkonda duran tebesirlerle oynamis. bende hemen kizmis cikmamasi icin uyarmistim kizimi. birdaha cikmadi. fakat teyzem kzimin nomral olmadigini soyluyor.bende ona dedim kendine guveniyor. teyzem dedi; normal degil gece ucte balkonda cikip oynamasi! benim hic bir cocugim yapmadi bunu. anormal dedi.sizce benim kizim neden basina buyruk? disari cikiyoruz mesela o cok hareketli kaciyor magazalarda bizi kaybetmekten korkmuyor oyun pesinde geziyor. cok canim sikkin sizce bu anarmal mi ben kendine guvenen bi kiz cocugu oldugunu dusunuyorum uc yasinda ve kardesi yok! yoksa anormalmi bu tsrz davranislari!?cok moralim bozuldu inanin
slm arkadaslar.suan kizim biraz hasta. kizim hareketli ve cok merakli bi kiz cocugu. ben teyzeme sordum hastaligi icin ne yapabilirim diye, oda beni sucladi hep ciplak geziyorsunuz evde diye.cocugin hasta olmasi benim hatam oldugunu soyledi. ev kaloferli vesicak.kizim corap sevmiyor cikariyor. ayakkabi terlik falanda giymiyor. teyzemde sucladi beni senin sucun diye.cok uzuldum. sonra aklima geldi gecen sefer gece 3.4 gibi balkona cikmis, tebesirlerle balkonda resim cizmisti..hava cok soguk ordan kapmistir dedim teyzeme (kapi pimapen icrrden aciliyor ,disardan degil) acmis cikmis balkonda duran tebesirlerle oynamis. bende hemen kizmis cikmamasi icin uyarmistim kizimi. birdaha cikmadi. fakat teyzem kzimin nomral olmadigini soyluyor.bende ona dedim kendine guveniyor. teyzem dedi; normal degil gece ucte balkonda cikip oynamasi! benim hic bir cocugim yapmadi bunu. anormal dedi.sizce benim kizim neden basina buyruk? disari cikiyoruz mesela o cok hareketli kaciyor magazalarda bizi kaybetmekten korkmuyor oyun pesinde geziyor. cok canim sikkin sizce bu anarmal mi ben kendine guvenen bi kiz cocugu oldugunu dusunuyorum uc yasinda ve kardesi yok! yoksa anormalmi bu tsrz davranislari!?cok moralim bozuldu inanin
bende ikizler burcuyum:) kizim yay. Nherkes tehlikeli balkon demis isvicrede yasiyorum burda olaylar olmaz balkonda cok asagida ve cok yuksek duvarli mumkun degil cikamaz. Ama usutmesi hos ilmadi bu arada mintunu giyip cikmis ayaklari ciplakti:)))İkizler burcu ya da kova falansa...
Hasta falan değil kızınız bence, ben 3 yaşındayken gecenin köründe çatıya çıkıp oynamıştım. İtfaiye zor kurtardı.
Haklisimiz kapiyi acan sandalyede tasir kendisi tehlikeli bukdugu bisey yapmayan akilli bi cocuk. Cok seyi anliyor fakat ben anlamadigini varsayarak pimapen kilidi alayimKis vakti sicak odadan ev kiyafetiiyle disari cikmasi evet hasta eder.. hastaligi bir kenara birakin da 3 yasindaki bir cocugun gece 3'te balkona cikmasini dusunun.. cok tehlikeli. Hemen bir onlem almalisiniz.
duvar cok yuksek demeyin.. tabure; sandalye tasir allah korusun.. yazin haberlerde gormustum.. bir spikerin 13 aylik kizi fransiz balkondan asagi duserek olmus.. allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?