- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
slm arkadaslar.suan kizim biraz hasta. kizim hareketli ve cok merakli bi kiz cocugu. ben teyzeme sordum hastaligi icin ne yapabilirim diye, oda beni sucladi hep ciplak geziyorsunuz evde diye.cocugin hasta olmasi benim hatam oldugunu soyledi. ev kaloferli vesicak.kizim corap sevmiyor cikariyor. ayakkabi terlik falanda giymiyor. teyzemde sucladi beni senin sucun diye.cok uzuldum. sonra aklima geldi gecen sefer gece 3.4 gibi balkona cikmis, tebesirlerle balkonda resim cizmisti..hava cok soguk ordan kapmistir dedim teyzeme (kapi pimapen icrrden aciliyor ,disardan degil) acmis cikmis balkonda duran tebesirlerle oynamis. bende hemen kizmis cikmamasi icin uyarmistim kizimi. birdaha cikmadi. fakat teyzem kzimin nomral olmadigini soyluyor.bende ona dedim kendine guveniyor. teyzem dedi; normal degil gece ucte balkonda cikip oynamasi! benim hic bir cocugim yapmadi bunu. anormal dedi.sizce benim kizim neden basina buyruk? disari cikiyoruz mesela o cok hareketli kaciyor magazalarda bizi kaybetmekten korkmuyor oyun pesinde geziyor. cok canim sikkin sizce bu anarmal mi ben kendine guvenen bi kiz cocugu oldugunu dusunuyorum uc yasinda ve kardesi yok! yoksa anormalmi bu tsrz davranislari!?cok moralim bozuldu inanin
Son düzenleme: