Tabiki de. Oğlum doğduğundan beri zor bir bebek yani en azından uyku konusunda. İlaca ilk yoğun bakımda başlamışlar o yüzden ilacın yan etkisi falan görmedim. Ama ister istemez bebekliğin ve ilacın verdiği etki ile sarhoş gibiydi. Zamanla kalmadı bu durum yaklaşık 1 ay falan anca sürdü. Büyüdükçe kontrollerini de ihmal etmedikçe içime su serpildi. 6. Ayda oturdu 7. Ayda desteksiz oturdu. 8-9 ay arası süründü 12 ay 1 haftalıkken yürüdü. Tabi ki hassas bebek kategorisine girdiği için siz içsel olarak daha çok dikkat ediyorsunuz. Mesela yemesi içmesi güzeldi emmeyi 8. Ayda bıraktı ek gıdaya alışmıştı zaten o yüzden inanılmaz üzüldüm bıraktığı için diyemem. Hani dışarı gittiğimde temas ettirmedim kimseye. Değil dışarı aile içi bile kimse 1 yaşına kadar yaklaşmadı öpmesi hala da öpmezler izin vermem menenjit açısından yani çünkü gerçekten hassaslar. Mesela konuşmada takipte acaba geri kalır mı diye düşündüm tam 6 aylıkken koynuma yatırıp saatlerce kitap okudum bolca egzersiz yaptım şimdi kendi başına odasına gidip raftan kitabı alıp benim olduğum yere geliyor elime kitabı bırakıp oku oku diye bağırıyor. Ne iş yaparsam yapayım en basit çamaşır katlamayı bile oyun haline getirdim. Bu senin bu benim bu babanın. Rengi böyle pijama pantol ütünün düğmesi bu mekanik olarak böyle çalışır gibisinden hiç susmadım . Tabi ki çok zor bir süreç ne olacağını bilmediğiniz için yeri geldiğinde o uyuyunca saatlerce ağladım ama emin olun Allah emekleri zaai etmez çok hızlı ve çok güzel toparlıyorlar. Çok şükür size tanı konulup ilaç başlamamış umarım hiçbir zaman da başlanmaz. Ama korkmayın gelişimleri gerçekten çok hızlı hele bide uyaran ve destek veren varsa o zaman tamam oluyor o iş. Aklıma gelenler bunlar sizin varsa bu nasıldı yada başka sorunuz seve seve cevaplarım